Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarcaHem preparat un recull de sortides pel Baix Empordà amb nens. Itineraris que podríem dir de secà pel sol fet de no tractar-se de rutes a vora el mar o camins de ronda. Es tracte d’una selecció del Baix Empordà interior i, en ocasions, més desconegut. Són sortides que es poden fer durant tot l’any i si les feu fora de l’època estiuenca les podreu gaudir sense tanta gent.  Són itineraris familiars, força variats, agradables i fàcils de fer amb nens. En teniu per escollir per a nens de totes les edats, rutes en bicicleta, excursions a peu fins i tot una excursió amb nens amb escalada (consulteu característiques de la ruta equipada per fer amb nens).

Sortides en família per fer a peu amb nens.

Baix Empordà amb nens. 5 excursions per descobrir la comarca.

Al nostre directori de sortir amb nens podreu veure tots els itineraris situats en el mapa. Si visiteu la comarca del Baix Empordà hi trobareu la resta de rutes per la comarca, els camins de Ronda, la pujada al Castell de Montgrí o la passejada amb el trenet de Vall d’Aro.

 

Excursions en família: La Resclosa d’Ullà Parc de Torroella de Montgrí

Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarca

La Resclosa d’Ullà Parc de Torroella de Montgrí.  Es tracta d’un itinerari circular, curt i planer que permet descobrir les hortes del Tamarigar, amb l’excel·lent visió del Castell de Montgrí com a teló de fons. Una agradable passejada familiar que transcorre per un camí de sorra força ample en la major part del seu recorregut i que ressegueix el curs del riu Ter.

 

Carcaixells i el Montclar, ruta equipada per fer amb nens

Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarca

Carcaixells i el MontclarSanta Cristina d’Aro. ruta equipada per fer amb nens, és una excursió diferent amb pont i trams equipats amb cadenes i cordes. L’itinerari no presenta massa dificultats i és apte per a nens depenent sempre de les seves aptituds i edat.

 

Els Clots de Sant Julià: excursió amb nens a Forallac

Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarca

Els Clots de Sant Julià – Forallac.  L’excursió amb nens és una curta i agradable passejada amb l’al·licient afegit de caminar entre els talls de roques enmig de la vegetació. Descobrir forats, passar enmig de roques o entrar en alguna de les cavitats. Un lloc on misteri i màgia juguen a favor dels nens. Els Clots de Sant Julià van ser declarats l’any 2006 Bens d’Interès Cultural.

 

Excursió en família: Ruta de Quermany Petit – Pals

Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarca

Excursió en família: Ruta de Quermany Petit a Pals.  L’excursió a peu al Quermany Petit, aquesta petita muntanya de 114 m de Pals, és una ruta familiar circular que no presenta grans dificultats i que transcorre majoritàriament per pista forestal. La panoràmica des de la Pedrera és espectacular podreu contemplar les vistes dels municipis propers a Pals, al Montgrí, les Gavarres i el Pirineu.

 

Parc dels Estanys a Platja d’Aro

Baix Empordà amb nens, itineraris per descobrir la comarca

Parc dels Estanys a Platja d’Aro.  El Parc és un espai natura ubicat dins el municipi. Ocupa una superfície de 150.000 m2 i hi trobareu una enorme bassa de 60.000 m3. Disposa de diversos miradors, guaites, per poder observar les aus que hi fan parada. S’hi han observat fina a 250 espècies d’ocells diferents, tant de les que habiten permanentment en la zona com les que hi fan estada durant el seu camí en èpoques de migracions. Hi trobareu diferents plafons informatius i itineraris didàctics per fer en família.

 

SI VOLEU, PODEU BUSCAR MÉS SORTIDES EN FAMÍLIA PEL BAIX EMPORDÀ

#totnensBaixEmpordà

 

Save

Save

Save

Save

Save