Hem agrupat les diferents zones o àrees de pícnic per fer una barbacoa. Cada lloc té les seves normes l'ús. Algunes disposen de graelles de lloguer i en altres les heu de portar vosaltres. Igual passa amb la llenya, n'hi ha que podeu comprar llenya o carbó i altres que no disposen d'aquest servei. Depenent del lloc us podeu trobar que cal fer la reserva de la taula de pícnic i la zona de foc. Hi ha àrees de lleure que disposen de diferents serveis per als usuaris com ara lavabos, servei de bar o zona infantil. També hi ha zones lliures a l'inici d'una ruta on no hi ha personal ni serveis. La majoria tenen una font i contenidors per les escombraries.

Si les condicions meteorològiques no són favorables, fa vent, i us trobeu en una zona a prop de vegetació sigueu prudents. Controleu el risc d'incendis i no enceneu el foc.

 

 

Àrees de pícnic per fer una barbacoa

Podeu veure i accedir a totes les àrees de pícnic amb barbacoa que tenim al mapa de totnens. A cada fitxa trobareu informació de les característiques i normes d'ús. Algunes es troben en els punts d'inici d'una ruta o excursió. En taronja teniu les que són de pagament i en blau les de lliure accés.

En aquest mapa només hem inclòs algunes de les àrees de pícnic amb barbacoa que estan anotades en alguna de les rutes i que no tenen fitxa oberta.

La majoria de zones de pícnic amb servei de barbacoes estan ubicades a tocar de la zona d'aparcament.

Recordeu que, sobretot a ple estiu, hi ha determinades àrees que tenen tancat l'ús de les barbacoes per seguretat.

Més zones de pícnic sense servei de barbacoes

Al mapa de totnens tenim la categoria de zones de pícnic on hi han tots els espais, petits o grans, on podeu trobar una taula per menjar. La majoria es troben dins la ruta d'una excursió. Ja sigui a l'inici, al final o durant el recorregut. No sempre són àrees grans i no totes disposen serveis. Però creiem que poden ser un punt per parar a descansar o l'excusa perfecte per fer una sortida i explorar.

 

veure totes les zones de pícnic

+ àrees de lleure

(àrees de pícnic amb o sense barbacoes)