5 jocs de lògica matemàtica a partir de 8 anys

 

Repassem l’aparador de Play&Explore de la secció de jocs matemàtics i lògica per aprendre a resoldre problemes. Hem seleccionat 5 jocs de lògica matemàtica a partir de 8 anys. Cinc jocs de temàtiques diferents on els nens, ja sigui jugant sols o amb més jugadors hauran de resoldre algun problema i aplicar la lògica i l’enginy per guanyar la partida. Podreu saber què feien els gats, sabreu preparar el camí de les bales o resoldre un codi secret?

 

5 jocs de lògica matemàtica a partir de 8 anys

Tots aquests jocs els trobareu a la web de Play&Explore. Si feu les compres fins el 20 de setembre del 2020 ports gratuïts amb el codi ALCOLE.

Cat Crimes, joc de lògica

Qui s’ha menjat l’ocell? Qui ha trencat el test? Qui ha destrossat la sabata?— Amb les teves dots d’anàlisi i amb investigació sabràs on estava cada gat en el moment de la malifeta. Un joc de lògica on els nens aprendran a pensar i a resoldre problemes. A partir de 8 anys. Un jugador, encara que es pot jugar en equip.

Código Secreto 13+4, joc de càlcul

Un divertit joc per entrenar habilitats matemàtiques de càlcul. Càlcul i suspens s’uneixen en un joc ideal per a tota la família. A partir de 8 anys. De 2-4 jugadors.

Dr. Microbio, un cursa de lògica microscòpica

Classifica els microbis a la placa de Petri utilitzant les pinces i una mica de lògica. Pensa ràpid per trobar els microbis i el súper microbi que et falta per guanyar. A partir de 8 anys. De 2-4 jugadors.

Rally d’operacions, càlcul mental del 1 al 100

Joc matemàtic per accelerar les sumes i les ultiplicacions. El joc conté quatre variants per divertir-se amb el càlcul mental i així consolidar les multiplicacions.  A partir de 6 anys. De 2-6 jugadors.

Gravity Maze, laberint lògic

Un laberint lògic accionat per la llei de la gravetat que posarà a prova el teu raonament i percepció visual. 60 reptes amb torres translúcides on formar un camí per on baixin les bales. A partir de 8 anys. De 1 jugador.

 

+ jocs de matemàtiques i lògic de Play&Explore

+ jocs i joguines