Vacances en família - Xanascat

Des de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya, Xanascat,  volen facilitar la descoberta de Catalunya a totes les famílies catalanes. Per aquest motiu ofereixen una atractiva oferta de Vacances en família. Consulteu la llista dels 32 albergs que hi ha disponibles, escolliu la data (caps de setmana, estiu o dies especials) que més us interessa i gaudiu i descobriu el territori. Ompliu la motxilla o maleta, agafeu les quatre coses bàsiques – depenent d’on aneu- i carregeu les piles amb aventures, activitats, visites, patrimoni i descans. Hi trobareu propostes de turisme social i actiu, proper i accessible, local i integrador, amb un munt de programes i activitats. Només us cal fer la reserva i entrar en el sorteig d’assignació de places.

preinscripcions a partir del 28 de gener 2019

 

Vacances en família 2019

El programa de la Xanascat “Vacances en família” s’adreça a totes aquelles famílies amb fills menors de 18 anys. Una oportunitat no només per conèixer el país sinó també per conviure amb altres famílies.

Vacances en família - Xanascat

Vacances en família - XanascatConsulteu tota la informació a la web del Xanascat.cat o consulteu i descarregar-vos el fullet informatiu en pdf.

Xanascat 2019, busqueu l’alberg

Teniu 32 albergs repartits per tot el territori. Cada família té la seva habitació. No es pot garantir que totes les habitacions disposin de bany a l’interior ja que l’assignació d’habitacions es fa de manera automàtica segons el resultat d’un sorteig.

Els menjadors dels albergs són col·lectius: us heu de dur el menjar a taula i deixar-ho tot tal com ho heu trobat.

Vacances en família - Xanascat

fullet informatiu en pdf

Al pdf teniu la informació dels preus, dates disponibles i albergs que s’han inclòs per aquest any.

 

Com fer la preinscripció ?

A partir del dia 28 de gener des de les 12:00 h del migdia cada família podrà tramitar la seva preinscripció per a la primera convocatòria de Vacances en família 2019 a través del Portal preinscripcions.

Vacances en família – Terminis 2019

Vacances en família - Xanascat

Primera convocatòria

 • Preinscripció – Del 28 de gener a l’11 de febrer (12:00 h)
 • Sorteig – 13 de febrer a les 12:00 h
 • Publicació sorteig – 15 de febrer a les 12:00 h
 • Adjudicacions directes – A partir del 18 de febrer, des de les 12:00 h, els usuaris ja es poden descarregar la documentació de la reserva, per tant totes les adjudicacions haurien d’estar enllestides.
 • Llista d’espera – 20 de febrer a les 12:00 h
 • Autoadjudiació de les places lliures: a partir del 4 de març

Segona convocatòria

 • Preinscripció – Del 27 de maig al 10 de juny (12:00 h)
 • Sorteig – 12 de juny a les 12.00 h
 • Publicació sorteig – 14 de juny a les 12:00 h
 • Adjudicacions directes – A partir del 17 de juny, des de les 12:00 h, els usuaris ja es poden descarregar la documentació de la reserva, per tant totes les adjudicacions haurien d’estar enllestides.
 • Llista d’espera – 19 de juny a les 12:00 h
 • Autoadjudiació de les places lliures: a partir del 8 de juliol

 

 

+info Vacances en família