Un dia de festa, cinema infantil de Pack Màgic

Un dia de festa, cinema infantil de Pack Màgic enceta aquest mes de gener la seva segona edició. Una cita pensada per a un públic familiar i en especial per als petits de casa. Cinema, música, teatre i activitats per gaudir durant les sessions, de matí o tarda, que s’han programat en onze poblacions de Catalunya. La iniciativa pretén recuperar l’experiència d’anar al cinema en família amb pel·lícules que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió en valors socials. Pel projecte Pack Màgic compte amb la col·laboració de la companyia de teatre Xip Xap i l’empresa dedicada a creació, il·lustració i animació.  Alla Kinda.

 

del 14 de gener al 29 d’abril

festa itinerant per 12 sales de cinema

 

Un dia de festa, cinema infantil de Pack Màgic. Què hi trobareu?

  • Un esdeveniment basat en el cinema familiar en què també s’inclou música, teatre i activitats.
  • Músics i animadors esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els inviten a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudiran d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música ens acomiadarà i ens acompanyarà a la sortida.
  • L’experiència del cinema s’estén més enllà de la sala.  El cinema es decorarà per a l’ocasió amb figures dels diferents personatges de la pel·lícula i, mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada.
  • Activitat recomanada a partir de 3 anys.

 

Un dia de festa: Les pel·lícules d’aquest 2018

Un dia de festa, cinema infantil de Pack Màgic

 

Poblacions on podreu gaudir d’Un dia de Festa, consulteu horaris, dates i fitxa tècnica de cada pel·lícula a Pack Màgic

La Garriga, Argentona, Cabrils, Sant Feliu de Llobregat, Tremp, Tàrrega, Sant Quirze del Vallès, Girona, Alpicat, Valls, Barcelona

+info Pack Màgic