My bookmarks Print listing Add Bookmark

Wear and fun – moda lúdica infantil

    Wear and fun – moda lúdica infantil
telèfon: 93 757 12 09 / 636 84 09 04
correu electrònic: hola@wearandfun.com

wear-and-fun-moda-ludica-infantil0Wear and fun és el primer portal multimarca de moda lúdica infantil. Roba i complements per a nens de 0 a 10 anys amb els que poden jugar, crear i divertir-se. El joc és essencial per al desenvolupament infantil. A través del joc, els nens exploren i aprenen sobre el món que els envolta. I per jugar necessiten roba còmoda i agradable que els doni llibertat de moviment però que alhora els agradi. Les peces de roba de Wear and fun han estat pensades per agradar als nens. Roba infantil online amb dissenys, colors alegres i complements de joc per vestir de manera divertida. Jugar és tant important que per això a Wear and fun han pensat amb moda infantil que faciliti i fomenti el joc. Per què no jugar amb allò tant quotidià com la roba que duen?

 

Wear and fun: roba infantil lúdica

Les peces de roba de Wear and fun han estan escollides segons tres fonaments:

  • moda infantil lúdica: les mateixes peces de roba ja són un element de joc.
  • roba que els nens triarien: roba per a nens divertida, còmoda i adaptada a la seva personalitat.
  • roba infantil sostenible: una aposta per les marques que creuen en la moda sostenible tant a nivell mediambiental com social.

Si doneu una volta per la botiga online de Wear and fun hi trobareu una gran selecció de roba lúdica per als nens. Roba per pintar o la divertidíssima roba infantil per la pluja que canvia de color en contacte amb l’aigua. En el catàleg també hi ha roba que explica històries, amaga sorpreses o roba amb la que imitar un rol o un personatge. Unes de les peces de moda infantil que més agraden és la roba amb joguines incorporades.

 

Wear and fun: roba lúdica per a bebès

El bebès també tenen la seva secció de roba lúdica per a ells. Moda bebès original amb peleles i samarretes amb divertides cares d'animals en colors alegres. Si heu de fer un regal de naixement mireu els originals lots de naixement de Wear and fun. Un conjunt de peces divertides, pelele, gorra i un porta xumet joguina juguetey, tot dins una pràctica bossa de roba.

 

Save

Save

Save

Save

categories:         
etiquetes:   

Leave a comment