My bookmarks Print listing Add Bookmark

Ulalatela

    Ulalatela
web:
telèfon: 669 27 34 40
correu electrònic: hola@ulalatela.es

Ulalatela distribueix teles per metres en estampats i colors vius i alegres per decorar l'habitació infantil.  Les teles, com la seva creadora indica són uns dels protagonistes claus en la decoració i per això, només dissenya i fabrica elements de decoració on les teles són els protagonistes. Podeu comprar les teles a metres o en forma d'articles elaborats com estores, coixins o fundes nòrdiques.

  • Teles a metres, trobareu estampats i colors per a tots els gustos; dibuixos infantils, estampats geomètrics, colors suaus, colors vius... Les teles les podeu comprar a partir de 25 cm. Us les poden enviar en una sola peça o en format Fat Quarter que ve tallada en trossos de 53 x 45 cm aproximadament (depenent del model de tela).
  • Estores, les teles de les estores que fabriquen són 100% de cotó i la majoria venen importades dels Estats Units. Podeu personalitzar les vostres estores, triar les teles, el mecanisme, el tirador... (consulteu la web). Teniu tres models d'estores Diverestore One, Diverestore Duo o Diverestore Elegant. A la web trobareu les idicacions de com mdeir la finestra per fer la comanda i de com instal·lar-la un cop rebuda.
  • Coixins, fan coixins personalitzats a la mida que necessiteu i amb les combinacions de teles del catàleg que més us agradin.
  • Fundes nòrdiques, confeccionen les fundes nòrdiques a mida sota comanda.

A la web us mostren diferents patrons de costura per fer les vostres creacions; faldilles, bruses, ninos, vestits...

totnens-deco-ulalatela0

 

 

categories:      

Leave a comment