My bookmarks Print listing Add Bookmark

tururú

    tururú
web:

tururú és una marca de roba creada per l'Ester i el Joan, patronista i il·lustrador i estan acompanyats de la Nicoleta- amb la seva màquina de cosir- i els companys de serigrafia de Partisano. Roba de proximitat, somiada al Bages i teixida al Gironès, que aposta per les coses creatives i ben fetes. Dissenys originals, molt divertits i alegres que fugen de les modes més convencional. Com diuen a tururú anem a poc a poc, perquè més que arribar lluny, volem gaudir del viatge!

Tots els articles porten imprès il·lustracions i lemes tan suggeridors com M'ensenyes a volar?, Jo i les meves pors, ni elles són tan grans, ni jo tan petit, Cada dia amb el cor més obert i el puny més tancat,

  • samarretes: ... samarretes 100% de cotó amb en colors com groc gira-sol, carabassa, verd o vermell. També n'hi ha per adults.
  • bates: diferents models i dissenys amb colors alegres i vius verd, blau o taronja. Bates amb polièster i cotó amb una butxaca al mig. Per adults trobareu bates en forma de davantal.
  • bodis: són 100% de cotó, màniga curta i coll rodó. Disponible en color groc gira-sol per a nens de 6 a 18 mesos.
  • bosses multiusos:  diferents estampats i colors. Porta folre interior. Va lligada amb cordó per tancar la bossa i es pot portar com a motxilla.

*podeu comprar els seus articles a la botiga online de la web. També trobareu una relació de botigues físiques on es poden comprar.

totnens-marca-tururu0

 

categories:   

Leave a comment