Turisme rural amb nens a la Garrotxa: Mas Colom

    Turisme rural amb nens a la Garrotxa: Mas Colom
obert: tot l'any
adreça:
Sant Joan les Fonts, Espanya, 17867 Garrotxa (la)
adreça: Afores, s/n
telèfon: 972 290 802 - 670 890 602
correu electrònic: info@mascolom.com
categoria: turisme rural

turisme-rural-amb-nens-a-la-garrotxa-mas-colom

Fer turisme rural amb nens a la Garrotxa és una manera activa de gaudir de la comarca i del seu entorn natural durant tot l'any. Can Colom està situat en el terme municipal de Sant Joan les Fonts, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa en un espai natural únic ple d'itineraris per descobrir amb els nens. Si voleu anar-hi i estar-vos-hi uns dies, a la masia de Can Colom gaudireu del turisme rural amb nens. La masia ofereix espais acollidors i pensats per a tota la família. Can Colom disposa de zones interior i exteriors pensades per als més petits. Una mini granja, zona infantil, jocs interior, cuina casolana i habitacions molt confortables. Can Colom us ofereix turisme rural amb nens des d'on poder fer excursions o visites per la zona.

 

Turisme rural amb nens: Can Colom

  • Can Colom és una masia del segle XIV que ha estat restaurada i adaptada com allotjament rural. La casa rural disposa d'equipaments pensats per poder-hi fer estades durant tot l'any. Calefacció, llar de foc, sala de jocs, i a la biblioteca hi trobareu informació de tot el que es pot fer per la comarca.
  • Des de la mateixa casa rural podeu fer sortides per l'entorn o visitar i resseguir la gran quantitat de rutes i itineraris per la Garrotxa. Una enorme terrassa amb unes fantàstiques vistes us permetrà descansar tot contemplant el verd de la Garrotxa.
  • La casa rural està oberta durant tot l'any en règim d'allotjament i esmorzar o mitja pensió. Servei de cuina casolana amb de productes de proximitat. Hi trobareu menú vegetarià, elaborat amb productes ecològics collits de seu hort.
  • Per als més petits la granja amb les gallines, oques, paons, faisans, conills... També disposa d'una atractiva zona infantil amb gronxadors.
  • Mas Colom disposa de pàrquing privat per als clients.

  • Admeten animals de companyia.

 

Mas Colom: habitacions

Disposa de 7 habitacions espaioses i exteriors amb diferents capacitats. Totes les habitacions tenen bany privat i calefacció. Es tracte d'un allotjament rural de màxim confort i tranquil·litat.  A les habitacions de més de 2 places hi ha llits individuals. Per als menors de 2 anys podeu demanar un llit bressol.

 

Recomanat per mama, què fem demà?

 

 

 

 

Save

Save

Save

etiquetes:

Leave a comment