My bookmarks Print listing Add Bookmark

tres xics

    tres xics
web:

tres xics és una empresa de decoració de complements originals i divertits per l'habitació infantil. Unes de les peces més populars de la marca són els seus originals penjadors amb dissenys molt moderns i amb colors variats. Podreu escollir entre penjadors de muntanyes nevades amb verd o negre, els moderns núvols de colors (combinables amb adhesius de gotes),  ideals per a les habitacions d'estil nòrdic. O triar entre els penjadors individualitzats de cares d'animals, súper herois, personatges o colors pastís o escollir les boniques casetes de metall que incorporen un pràctic penjador per a les petites joies o coses petites dels nens.

Si heu de decorar les parets de l'habitació infantil mireu les seves propostes en adhesius fets de material tèxtil, contenen una capa de polímer per que els fa més resistents, és una material alta qualitat que es pot enganxar pràcticament en qualsevol superfície, i que podeu desenganxar  tantes vegades com es necessiteu.

  • destaquem els originals adhesius de robots que podeu personalitzar amb l'inicial del nen,
  • també hi trobareu mini adhesius de fruites, cors, animals... o les taules de multiplicar entre molts altres models
  • mireu els adhesius de jocs: la xarranca o el circuit de cotxes.
  • adhesius de lletres, personalitzeu un racó de l'habitació dels nens amb els adhesius de lletres tant les de la versió de retalls com les geomètriques.

Doneu una ullada a les mini prestatgeries de metall en forma de casetes o les prestatgeries biblio en forma de tren, les podeu combinar amb les imantades i amb la resta d'elements decoratius.

Serveis

  • Si no us acaba de fer el pes cap dels adhesiu que hi ha a la web sempre podeu posar-vos en contacte amb tres xics i personalitzar els disseny del vostre adhesiu.

totnens-marca-tresxics0

categories:   

Leave a comment