My bookmarks Print listing Add Bookmark

Tot-a-Lot

    Tot-a-Lot
web:
adreça: Avenida M40, nº 19. Oficina 1º 51º Alcorcón - Madrid
telèfon: 91 005 22 28 - 644 38 79 68
correu electrònic: info@tot-a-lot.com

Tot-a-Lot és una botiga online on podeu trobar una varietat d'articles de puericultura i roba per a bessons. La marca va començar amb roba per a bessons amb dissenys divertits i originals fabricats a Portugal. La gràcia de les peces està en els seus dissenys que inclouen dibuixos que es complementen entre ells en patrons, serigrafia, brodats o colors que fa que els nens vesteixin diferents però iguals alhora en un bonic duo que es complementa. La roba es compra per parelles i d'aquesta manera us surt més econòmica. Pijames, bodis, samarretes, pantalons, sacs per a nadons... Alguns dels seus productes són de dissenys limitats.

També comercialitzen tot tipus de productes específics per a bessons de marques seleccionades, joguines, decoració, mobiliari per a dos, tricicles especials per a bessons, cadiretes per al cotxe, elevadors, petits articles de puericultura... i articles per a les futures mares.

Disposen d'un ampli i variats catàleg de cadiretes de passeig duos especial per a bessons o per a germans d'edats similars. Podeu consultar la guia que us ofereixen per a escollir el millor cotxet aquí. Marques com Mountain Buggy, Stroll - Air, TFK, Easywalker, Babyjogger, Cosatto, Britax... també disposen d'accessoris per a les cadiretes.

Hi ha articles que es poden comprar de manera individual i altres que venen en lot per als bessons. En tot cas, una gran quantitat d'articles venen amb descompte especial x2, per poder-los comprar a per els dos nens a millor preu.

A la web hi trobareu

  • Un blog on ofereixen informació sobre temes de bessons.
  • x2, descomptes especials per a bessons
  • xecs regals

*és un botiga online però disposa d'un SHOWROOM permanent que podeu visitar sempre que vulgueu per emprovar la roba, veure tots els articles o recollir les comandes per estalviar-se el cost de l'enviament (amb cita previa)

Avenida M40, nº 19. Oficina 1º 51º
Entrada por Calle Pedrezuela 19, esquina calle Lozoya.
Polígono Industrial Ventorro del Cano.
Alcorcón - Madrid

totnens-botiga-online-tot-a-lo0

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment