My bookmarks Print listing Add Bookmark

tocaeldos, organització de sortides a la natura

    tocaeldos, organització de sortides a la natura
web:

logo tocaledos

tocaeldos organitza sortides a la natura. Sortides de caps de setmana i ponts en companyia de la natura, completament personalitzades i adaptades a tothom. Podeu anar-hi en grup o apuntar-vos i formar part del grup del paquet de la sortida que us interessa. També teniu l'opció, en determinades sortides, d'apuntar-vos-hi un sòl dia. Des de tocaeldos us proposen excursions i sortides amb valors afegits. Experiències, vivències, descobriments perquè cada sortida en família o grup sigui única. Amb les sortides de tocaeldos no us haureu de preocupar de res. S'encarreguen de tota la planificació de la sortida: allotjament, visites i àpats. Vosaltres només heu de portar les ganes de passar-ho bé.

tocaeldos. Qui hi ha al darrera?

Darrera de la web hi ha la mare de dos nens de 5 i 2 anys. I una família amant incondicional de la natura. Es tracte d'un projecte personal que neix amb molta il·lusió. Les sortides estan pensades per a un públic familiar però també estan obertes a tothom. En cada sortida es pretén oferir a les famílies, de manera senzilla i còmoda, valors essencials. Valors com poden ser els Naturals, Vivencials, Experimentals a partir de les sensacions.

tocaeldos, organització de sortides a la natura

Cada sortida està pensada amb tots els detalls. No us haureu de preocupar de res: allotjament, àpats, visites, excursions... tot està a punt i inclòs en els diferents paquets. Sortides variades pel territori per descobrir indrets amagats, fer excursions, tallers, jocs... per conviure en família. Visitar granges, coves, descobrir gorges., salts d'aigua... Podreu experimentar embrutar-vos les mans amb fang, plastilina, terra... Cada sortida té el seu encant màgic i personal.

Així, amb tocaeldos podreu fer allò tan necessari de tocar el dos i oblidar-vos de tot durant un parell de dies. Deixeu-vos seduir pels cultius d'una granja, descobriu com vivien els primers habitants de la terra, passegeu per indrets màgics, conèixer el món de les estrelles i planetes... Quin goig !!

tocaeldos us ho posa fàcil. Si voleu una sortida especial i no trobeu cap paquet que s'adapti al que busqueu podeu contactar amb ells que us assessoraran i ho organitzaran tot.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment