My bookmarks Print listing Add Bookmark

Stickway

    Stickway
web:
telèfon: 93 729 12 31
correu electrònic: info@stickway.com

Stickway és una botiga online on hi trobareu vinils decoratius d'autor per a tots els públics, de temàtiques i amb estils força variats. Hi col·laboren un bon grapat d'artistes contemporanis de la il·lustració, el disseny gràfic i la caricatura amb il·lustracions que Stickway transforma en art adhesiu, en forma de vinils decoratius, per decorar les parets, mobiliari o qualsevol racó de casa, l'escola o lloc de treball.

Entre els artistes que tenen vinils  infantils podeu trobar: Alla kinda, Carles Porta, Selva Mateu, Pili Mozos, Eloole, Astrid-ivet Romero, Jaume Sales, Antonio Ladrillo o Pilarín Bayés entre molts altres. Hi trobareu dissenys variats i de mides diferents; monstres, personatges de contes, siluetes, boscos, encaixos, núvols... i també vinils decoratius de pissarra o els populars vinils mesuradors. Depenen del model els podeu triar en diferents mides.

També trobareu vinils de text, especials Nadal, luminescents, de sanefes,  especial Barcelona o Kanji.

Col·locació dels vinils

Els en pràcticament qualsevol superfície parets, sostres, portes, vidres, electrodomèstics, mobles de bany, mampares de dutxa, rajoles, banyeres, miralls i a tots aquells llocs que la imaginació i una superfície llisa ens permeti. Al web hi trobareu unes pràctiques instruccions que us mostraran quina és la millor manera de col·locar-los.

totnens-marca-stickway0

 

categories:   

Leave a comment