Revista infantil Namaka

telèfon: 646 91 16 71 (Helena Ortiz) - 667 71 62 44 (Sara Molina)
correu electrònic: info@revistanamaka.com

La revista infantil Namaka és una publicació adaptada als ulls i a les mans dels nens. Pensada perquè els petits lectors s'hi trobin a gust llegint-la tot compartint experiències. Pretén que els nens l'agafin com un objecte lúdic que els faci gaudir de la lectura alhora que els estimula la seva creativitat. Namaka vol ser una experiència creadora i participativa. Per això des de l'editorial parlen d'una revista en construcció. Ja que una part important és la implicació del lector. El repte de la revista és atraure als nens amb unes propostes amb atractius estímuls visuals i creatius. D'aquesta manera es vol que els lectors formin part activa de la revista i que esdevinguin editors de Namaka. Lectors namakians.

Pensada per nens lectors d'entre 6 i 10 anys i recomanada per explicar als més petits.

 

Revista infantil Namaka. Què vol dir Namaka?

Escollir un nom no sempre és fàcil. L'Helena i la Sara, les creadores de la revista, buscaven un nom que fos un indret. Un lloc que convides als lectors a anar més enllà. Un lloc on la imaginació, la creativitat i les ganes de passar-s'ho bé es pugessin fusionar.

I com expliquen, segurament per la super lluna que hi havia en aquells moments, van topar-se amb el nom d'un petit satèl·lit.  Un satèl·lit d’un petit i estranyíssim planeta llunyà: Haumea. Un planeta nan del cinturó de Kuiper, que té dues llunes, Hi’iaki i Namaka, una de les llunes més petites de l’Univers.

I com sol passar en aquestes ocasions les casualitats ho van lligar pràcticament tot. Haumea és una deessa hawaiana de la fertilitat i dels nens. Namaka, la revista, la seva filla i la deessa dels mars i dels oceans. Així van trobar el petit però immens cosmos brillant i inexplorat per als petits lectors. Els namakians !

 

Revista infantil Namaka. El contingut

Revista infantil Namaka

Cada revista té un fil conductor. I és a partir d'aquest tema que gira tot els seu contingut a través de cadascuna de les seccions. Hi podeu trobar contes, passatemps, reportatges, manualitats, reportatges... explicats de manera creativa i divertida. Un contingut pensats perquè el nen hi participi de manera activa, ja sigui llegint un relat, entrant a la cuina a preparar una recepta, resolguen un passatemps, pintant...

Una part important de la revista és l'aspecte visual, especialment la tria de colors i les il·lustracions. Hi trobareu il·lustracions d'artistes com Carolina T. Godina amb els seus dibuixos plens de màgia o L'Eva una titellaire i il·lustradora molt versàtil. Altres com la Pamela Barbieri, Andrea Shánchez, Carolina Valtuille o en Tone S. Capel entre altres que segur que aniran incorporant.

 

La revista es pot comprar online a través de la seva pàgina web i en els diferents establiments de distribució.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment