My bookmarks Print listing Add Bookmark

Restaurant Can Vila

    Restaurant Can Vila
adreça:
Artés,, 08271 Bages (el)
adreça: Ctra. d'Artés a Manresa, km 1
telèfon: 639 32 01 35
correu electrònic: info@canvila.net
menú infantil:

totnens-restaurant-can-vila-artes0

Can Vila és una masia típica catalana que data del segle XIV, conserva l'encant del passat i les comoditats del present. L'any 2001 vas ser restaurada per convertir-se en un punt de trobada on l'àpat, el servei, l'ambientació i l'entorn s'uneixen per aconseguir una celebració única. El restaurant de Can Vila està està especialitzat en cuina casolana i tradicional basada en carns a la brasa i calçotades amb productes de proximitat. Disposen de diferents menjadors dins la masia amb un ambient molt acollidor i agradable i una gran terrassa exterior amb taules i porxos, apte per a tot tipus de celebracions familiars, casaments, batejos, comunions, aniversaris...

A part dels menús, també podeu trobar menú per a celíacs i vegetarians. Carta de pica-piques per a celebracions especials i fem pressupostos a mida, calçotades... Disposen de menú infantil i menú infantil + servei de monitors.

El restaurant resulta ideal per anar-hi en grup de pares i nens, un servei de monitors s'encarrega de les activitats dels nens i del menú infantil. Organitzen diferents gimcanes familiar en les zones que hi ha a l'exterior.

 

*els caps de setmana i festius cal fer reserva prèvia a info@canvila.net o al 639 32 01 35.

La granja

totnens-restaurant-can-vila-artes6

Coneixereu les eugues Xula i Flama,... la gallina Hermínia amb més de 15 anys o les cabretes de la Heidi!!! No només podreu veure els animals, sinó que els podreu tocar i donar de menjar amb el nostre servei de monitoratge. Des de cavalls i cabretes fins als animals de corral com les gallines, pintades, pollastres, paons reials, ànecs i oques... Pensat per als més petits!

Els més grans disposen d'una pista de futbol i una gran zona exterior per gaudir de l'enton.

categories:      

Leave a comment