My bookmarks Print listing Add Bookmark

Restaurant Can Sala – turisme rural

    Restaurant Can Sala – turisme rural
adreça:
Montornès del Vallès,, 08170 Vallès Oriental (el)
adreça: Mariana Pineda, 1
telèfon: 93 568 34 85
correu electrònic: info@cansala-montornes.com
menú infantil:

restaurant-granja-can-sala-totnens0

 

La Masia Can Sala està situada als afores de la població de Montornès del Vallès, en ple Vallès Oriental. A Can Sala hi trobareu natura i cuina en un combinat perfecte per passar un dia agradable en un entorn natural en el qual podreu gaudir d'activitats diverses com ara visitar la granja, muntar en poni o cavall alhora que al restaurant podreu degustar una cuina elaborada i casolana dels productes típics de la terra. La casa pairal de Can Sala és una edificació del segle XIV que ha estat totalment restaurada, s'ha decorat amb mobiliari rústic amb gust, tant per que fa a la part d'habitacions com per la resta de la masia.

En el restaurant hi trobareu un menú molt complert per als adults i un menú infantil per als nens. Disposen de servei de monitors que us permetrà als adults dinar tranquil·lament mentre els nens gaudeixen de les activitats que hi ha preparades; visitar la granja, toca-toca, muntar en poni, donar una volta en carro... o fer jocs guiats. Cal fer la reserva del monitor.

 

restaurant-granja-can-sala-totnens6

 

Altres serveis

  • Hípica, ofereixen una proposta combinada d'esport, cultura i educació adreçada a tos els nivells d'equitació, des de un bateig en poni, Touch & Groom (cuida dels cavalls), la possibilitat de fer  llargues o curtes rutes a cavall tot descobrint el Parc de la Serralada Litoral. Sempre sota la supervisió de monitors experimentats.
  • La granja, es pot visitar encara que no us quedeu a dinar. Hi ha ha animals salvatges, animals exòtics i animals de granja. Zebres, emú, port espí, gallines, conills, tortugues, daines...
  • Celebracions, aniversaris, casaments, comunions...
  • Organització de; casals d'estiu, festes tradicionals de verema...
  • Servei Allotjament, un cap de setmana tranquil en família. Disposen de 7 habitacions (dobles, triples i quàdruples) per a un total de 15 persones. Podreu descansar i fer diverses activitats programades.

 

Bartomeu Sala

A la masia hi va viure durant una bona temporada Bartomeu Sala, actualment gegant de les festes de Montornès i un dels personatges més importants nascuts al poble:  En Bartomeu Sala era un pagès de remença sotmès a la servitud del sistema feudal que cansat dels abusos que patien per part dels seus senyors, s’uní, junt amb altres pagesos de la zona, a la segona revolta remença, que culminaria amb una batalla decisiva l’any 1485.

 

Save

etiquetes:      

Leave a comment