My bookmarks Print listing Add Bookmark

Restaurant Can Castellví

    Restaurant Can Castellví
adreça:
Can Castellvi, Avinguda Can Castellví,, 08750 Baix Llobregat (el)
adreça: Avinguda Castellví, 1
telèfon: +34 93 680 02 39 - 627 296 933 (Granja)
correu electrònic: info@cancastellvi.com

totnens-restaurant-can-castellvi0Can Castellví és un lloc pensat per a les famílies, ja que és tracte d'un restaurant-granja on els nens podran menjar, jugar i gaudir de les activitats i visita a la granja. Està situada a Collserola, en plena natura, en un lloc tranquil i agradable.  Els petits gaudeixen de les activitats a l’aire lliure mentre els pares, si volen, poden dinar tranquil·lament gràcies al servei de guarderia o bé fer la visita a la granja amb els nens abans o després de menjar.

 

Espais i activitats per als nens a Can Castellví

  • La granja, és un dels atractius de Can Castellví, un lloc on el més petits podran veure animals com ara l’aviram (ànecs, gallines, faisans, emús…) i també la secció de gallines catalanes o mamífers com ara les cabretes, l’ovella, el porquet vietnamita, diferents races de conills, els ponis…
  • festes d’aniversari a la nostra granja, amb un monitor que us farà una visita guiada i amb el que fareu diferents activitats: donar menjar a l’aviram, pujar al poni i donar unes voltes, entrar en el recinte de les cabretes i donar-los de menjar i tocar els conillets i tortugues
  • passejos amb poni o cavall, ponis per als més petits i cavall per als nens més grans o adults.
  • jardí encantat, és una petita zona d'esbarjo que permet als nens passar una bona estona descobrint racons molt especials entre la natura. Està situada dins la granja, hi trobareu una caseta de l’arbre un tobogan, un túnel… pensat per els mes petits.
  •  Visites concertades per a nens d’escoles i esplais en la nostra granja.

 

Servei de guarderia

Disposen d'un servei de guarderia perquè els pares puguin menjar tranquil.lament al restaurant mentre els nens mengen, juguen i es diverteixen amb monitors. El mínim d’edat per aquesta activitat és de 3 anys. Aquest servei es farà reservant directament al restaurant Can Castellví. Consisteix en una activitat de 13:00h a 16:00h en les quals els pares estaran dinant mentre els nens fan diverses activitats.

Disposen de trones i canviadors per als més petits.

Restaurant

Actualment Can Castellví ofereix una carta per triar (amanides, plats de carn, bacallà, paelles… sense oblidar la tradicional carn a la brasa i la selecta rebosteria). També hem incorporat uns menús tancats per a grups. I les calçotades i els calçots que al hivern no poden faltar.

 

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment