My bookmarks Print listing Add Bookmark

La Font Trobada de l’Anoia des del Parc Fluvial

    La Font Trobada de l’Anoia des del Parc Fluvial
adreça:
Igualada, Anoia (l')

 

 

 

La sortida fins la Font Trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial és una ruta familiar que es pot fer com un passeig pel recuperat Parc Fluvial de l'Anoia a Igualada. Una zona recuperada i condicionada pel lleure, convertida en zona verda. Resulta molt agradable per passejar-hi tant a peu com o en bicicleta. Es tracta d'un itinerari circular que transcorre per un camí pla, segur i senzill ideal per anar-hi amb nens. El camí va des de Vilanova del Camí, passa per Igualada i arriba al poble de Santa Margarida de Montbui. Disposa de passarel·les per creuar el riu i, a banda i banda, hi ha zones de pícnic amb una font per poder-hi descansar. S'ha recuperat una part de la flora i de la fauna autòctones de ribera, s'hi poden veure ànecs nedant i passejant pel riu.

 

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial. Fitxa

  • Durada: 1h
  • Distància: 4 km
  • Itinerari circular

Parc Fluvial. Itinerari

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

  • L'itinerari proposat comença al barri del Rec d'Igualada, en direcció a Vilanova del Camí, on s'agafa la passarel·la que ens durà fins a l'altra costat del riu.
  • Des de Vilanova cal seguir en direcció a Santa Margarida vorejant el riu pel costat esquerra. A mig recorregut trobem un camí de pujada a la nostra esquerra, l'agafem i ens porta al terme de Sta Margarida de Montbui.
  • Més endavant passem pel costat de l'espai lúdic i gastronòmic Els Molins de la Font Trobada una masia on es poden visitar els molins fariners i menjar en el seu restaurant bones costellades i calçotades.
  • Deixar els molins enrere. Ara el camí es va fent més estret fins a convertir-se en un corriol, uns metres més endavant, es torna a eixamplar i ja es veu, a sota, la Font Trobada.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment