My bookmarks Print listing Add Bookmark

Piu et Nau

    Piu et Nau
web:
adreça:
c/ Amigó, 47 Barcelonès (el)
telèfon: 93 510 91 60
correu electrònic: contacta@piuetnau.com

Piu et Nau és una marca de roba creativa i còmode per a nadons i nens. Peces confortables i de tacte agradable dissenyades perquè els petits es sentin lliures en tots els seus moviments. Roba casual, molt actual i moderna que els nens poden portar en qualsevol ocasió, ja sigui a l'escola, una festa o per dormir. La comoditatestètica i qualitat són els punts que caracteritzen totes les seves creacions amb un disseny acurat, un seguiment diari de la confecció i l'elecció d'un bon cotó de qualitat.

Tot el procés de confecció es realitza al Maresme durant tot el procés; el teixit, el tint i l'acabat de les teles, el patronatge, la confecció, la col·locació de fornitures, el planxat i embalatge. Així us assegureu proximitat i cura en tots els detalls de la confecció. La poximitat i el contacte diari amb els tallers ens permet obtenir una qualitat excel·lent, testada per Aitex (Institut Tecnològic Tèxtil).

 

Punts acumulables 

Per cada compra que es faci a la seva botiga online obtindreu punts que podreu canviar per descomptes en la propera comanda. 1 punt per cada 10 euros de compra.

 

On comprar

Disposen de botiga a Barcelona i de botiga online a la web. També podreu trobar les seves peces de roba a botigues especialitzades per a nens. Showroom al C/ Rector Ubach, 48 1er 1 era 93 209 86 34

totnens-marca-piu-et-niu0

Save

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment