My bookmarks Print listing Add Bookmark

Parc de l’aigua – Sant Quirze de Safaja

    Parc de l’aigua – Sant Quirze de Safaja
adreça:
Sant Quirze Safaja, Vallès Oriental (el)

El Parc de l’Aigua és un parc relativament nou que neix entre els anys 1990 i 1992 quan es va construir la presa que reté l'aigua del riu Tenes per abastir d'aigua la població. El parc es troba a poca distància del nucli antic de Sant Quirze de Safaja en un indret molt agradable per fer una passejada amb els nens. A partir de l'any 1998 l'ajuntament va arranjar l'espai convertint-lo en un tranquil parc públic, plantant arbres, bancs i jocs infantils. Al 2002 s'hi construeix el Centre Civil de la població.

En la sortida que us expliquem aquí podreu fer una petita excursió vorejant el riu Tenes per un camí que surt just darrera de la fonda Safaja. Passat el pont trobareu el sender de terra que us durà fins la petita presa en un recorregut molt agradable i de gran bellesa. Es tracte d'un tram curtet, d'uns 10 minuts de passeig, on hi trobareu taules de pedra per poder fer un pícnic (encara que aquestes estan tapades per les herbes). Davant de l'embasament hi ha una balma que segur que als nens els hi agradarà veure.

La zona del parc infantil és un bon lloc per anar amb els nens, es tracte d'un parc rodejat de vegetació, ben cuidat on trobareu estructures de fusta, tobogans, circuits per fer exercici, porteries de futbol i una taula de tennis taula.

 

Sortida proposada per Rutas por los peques

totnens-rutas-con-los-peques-logo

 

Save

Leave a comment