My bookmarks Print listing Add Bookmark

Parc Aventura Pedraforca

    Parc Aventura Pedraforca
adreça:
Saldes,, 08697 Berguedà (el)
adreça: Ctra. de Coll de la Trapa a Coll de Pradell, Km 4'2
telèfon: 616 55 40 39

 

Pedraforca Parc Aventura és un parc d'aventures als arbres on poder fer activitats en família durant tot l'any. Disposa de diferents circuits instal·lats als arbres per poder anar d’arbre en arbre sense tocar terra també hi trobareu activitats per gaudir en família, grups d'amics o feina en un entorn natural envoltat de natura organitzades des de Actitudextrem i Segway Pirineu. 

Activitats

El Parc disposa de diferents activitats per poder fer en família.

  • Circuits dels arbres: hi ha fins a 4 circuits diferents als arbres; ponts tibetans, tirolines, salt de Tarzan, xarxes, túnels... dividits en 4 graus de dificultat que permeten que es puguin fer en un ventall molt ampli de públic. Circuit verd, per als més petits, circuit blau per a un públic familiar, circuit vermell per a intrèpids i circuit negre per als més atrevits.
  • Altres activitats a l'entorn del parc: orientació, descens de barrancs, passejades en raquetes de neu, pista lliure d'esquí de fons (5 Km) rutes a peu, rutes amb Segway...

Localització

El Parc es troba al municipi de Saldes, Berguedà, a la falda de la Serra d'Ensija, davant del Pedraforca. La zona es coneix localment per Parc de Palomera, o també Pleta de la Vila. Per arribar-hi s'ha d'agafar la carretera que comunica Saldes amb Vallcebre, des del Coll de la Trapa, des del coll el Parc es troba a només 4 quilòmetres.

Seguretat

La construcció de tots els nostres parcs ha sigut realitzada d’acord a la normativa francesa AFNER XP552-902-1 (única normativa existent a Europa especifica per aquest tipus de parc), i de la mateixa manera la gestió i explotació es realitza sota als paràmetres de la norma AFNOR XP552-902-2. L'empresa independent ECA CERT, Certificación, S.A. audita i certifica la seguretat i qualitat de tots els nostres parcs.

Els Monitors

A Parc Aventura® hi trobaràs un equip de gent jove, amb titulacions específiques en experts d’aventura i activitats de lleure i amb molts anys d’experiència.

totnens-parc-aventura-pedraforca0

 

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment