My bookmarks Print listing Add Bookmark

Papilla de fruta

    Papilla de fruta

Papilladefruta és una marca moderna i jove dedicada al món dels més petits. Hi podeu trobar articles dissenyats amb molt de gust, elegants i ben acabats que aporten qualitat i sobretot dolçor al món dels nadons.  Articles dissenyats i pensats per transmetre emocions i acompanyar als més petits des del primer dia de les seves vides.

Hi trobareu accessoris de puericultura bàsics i complements decoratius com garlandes, coixins o il·lustracions impreses, pitets, sonalls, bosses o vinils per decorar la paret. Amb un estil fresc i suau que recorda els gust simple i elegant de l'estil escandinau amb tocs orientals. Els articles estan fets amb teixits naturals com el cotó i el lli, combinats amb teles impermeable o tèxtils suaus i delicats per als nadons més petits depenen de la peça.

Tots els dissenys originals es creen específicament per a cada col·lecció. Treballen amb proveïdors locals i col·labora amb tallers més propers. La seva primera col·lecció ha estat elaborat per la fundació ARED que treballa per garantir la integració de les dones en risc d'exclusió social.

totnens-botigues-online-papilla-de-frutas0

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment