My bookmarks Print listing Add Bookmark

Oita!

    Oita!
web:
correu electrònic: mireia@oita.cat

oita! és la marca de productes per a nens fets a mà amb feltre. Articles de disseny exclusiu i de proximitat confeccionats de manera artesanal. Hi podreu trobar des dels contes populars per poder representar-los tot jugant amb els titelles de dits a jocs de taula com el dòmino o el tres en ratlla.

Per poder adquirir qualsevol dels seus articles heu d'anar a la pàgina de comanda i seleccionar el producte que voleu per enviar la comanda. Es posaran en contacte amb vosaltres.

També podeu trobar els articles a: Iorana c/ Diluvi, 10 (barri de Gràcia) Barcelona

  • El cançoner, conté 9 figures de feltre (el gall, la gallina, el peix, l'elefant, el sol, la lluna, la Marieta, el cargol i l'esquirol)  i un didal també de feltre.  Inclou el text de les cançons.  Es tracte d'un cançoner molt visual per cantar tot jugant amb els més petits. Inclou 8 cançons del repertori infantil català: El Sol solet, la Lluna la pruna, Marieta vola vola, Mireu allà dalt, Peix peixet, el Cargol treu banya, el Gall i la Gallina, i l'Esquirol.
  • Els contes, de moment podeu trobar La Caputxeta Vermella, Els tres porquets, En Patufet i la Llegenda de Sant Jordi. Cada conte inclou els personatges en titelles de dit fets amb feltre així com l'escenari on poder explicar el conte.
  • Jocs, com el Memori (amb 16 peces i vuit parelles) , el tres en ratlla o el dòmino tots els jocs  fets amb feltre.
  • Ninos, la balena de 15 x 45 cm. El pingüí 25 x 14 cm. ambdós animals han estat fets a mà amb feltre i feltre reciclat i estan farcits de cotó sintètic.

totnens-marca-titelles-dits-oita0

 

 

 

categories:   

Leave a comment