My bookmarks Print listing Add Bookmark

Nimio

    Nimio
web:
adreça: C/ Guzmán el Bueno 11, 7º-3 28015 Madrid
telèfon: 91 012 67 36 - 635 939 748
correu electrònic: hola@nimio-lab.com

Nimio és un laboratori d'idees que dissenya i fabrica mobles i objectes de fusta. Va ser fundada l'any 2012 per Francesco Monaco, un italià que ara viu a Madrid. Coses senzilles, funcionals, elegants i modernes fetes de manera artesanal on es cuiden els detalls i els acabats al màxim. Tots els seus articles són respectuosos amb el medi ambient i només fan servir productes de qualitat. Realitzen mobles per encàrrec, mobles a mida i disposen d'una sèrie de mobiliari i objectes per a nens.

La col·lecció per a nens

  • The walrus family, és família morsa de la marca. Dos tamborets i una taula infantil sòlida i resistent amb un disseny molt actual.  Està fabricat de manera artesanal amb fusta de bedoll, cada cara està pintada en un color blau diferent, com les diferents tonalitats de mar.
  •  Glücksstuhl és una cadira infantil pensada per a nens a partir d'un any. També pot funcionar com a caminador ja que incorpora rodes. Però la cadira és també una original pissarra perquè els nens puguin dibuixar amb guixos. Incorpora un pràctic calaix per poder guardar els petits tresors. La trobareu en color blau i negre.
  • Shashin kamera és una original càmera de fer fotos de fusta. Incorpora una pissarra perquè els nens puguin imaginar i dibuixar tot allò que veuen quan fan les seves particulars fotos. Feta amb fusta de bedoll.

 

*Els articles es poden comprar a la botiga online però també es distrubueixen a botigues de mobiliari i complements infantils com ara Ergokids.

totnens-mobiliari-nimio0

 

categories:   

Leave a comment