My bookmarks Print listing Add Bookmark

nanuk Barcelona

    nanuk Barcelona
telèfon: 93 127 74 50
correu electrònic: info@nanukbarcelona.com

nanuk barcelona és una marca d'il·lustracions en tela. Dissenys de tela termo-adhesives per personalitzar la roba o el paper que resulten adequdes per fer tot tipus de manualitats creatives com ara patchwork, scrapbooking o altres manualitats en general. Les il·lustracions són originals, divertides i plenes de color. De cada plantilla podreu retallar diferents dibuixos per fer-ne després la composició a la tela o simplement escollir-ne el dibuix que més us agradi per decorar un detall de la peça de roba on ha d'anar destinada: samarretes, pantalons, tovalloles, gorres... i que podeu decorar o omplir amb pirates, sirenes, l'hora del te, la gallina pastissera... o amb alguna de les col·leccions d'animals.

Les teles adhesives són molt senzilles d'aplicar, només us caldrà retallar i planxar i si voleu els hi podeu donar un repunt per fer-les encara més creatives. Tots els seu productes han estan creats per il·lustradores i dissenyadores de lots.

També disposen de lots amb tot el material per fer les vostres creacions:  lots de quadres brodats, bossa de vacances, originals sonall de tela o fundes per a les bossetes del te o el primer diari. Les instruccions venen en castellà i en anglès.

*a la web trobareu les diferents botigues on podreu trobar els seus articles. També podeu fer la compra online a la seva web d'Etsy.

 

totnens-marca-nanuk0

 

categories:   

Leave a comment