My bookmarks Print listing Add Bookmark

My Bag’s

    My Bag’s
web:
adreça: C/ Bailen nº 95 Barcelona - Barcelonès
telèfon: 93 268 97 16
correu electrònic: info@mybags.es

My Bag's és una empresa dedicada a la comercialització de bosses i maletes per a les sortides de caps de setmana, passejades, esport, per l'escola o per fer qualsevol activitat on necessiteu portar articles o roba per als nens. Bosses i maletes que es caracteritzen per els seus atractius estampats, els colors vius i la varietat de mides i formes. Bosses molt dinàmiques, pràctiques i divertides que podreu combinar fàcilment i utilitzar en les vostres sortides. La seva compra té el valor afegit de convertir-se en bosses solidàries ja que col·laboren amb ONG com ara Save of Children's i Sonrisas de Bombai.

Entre els seus estampats més populars hi ha les bosses i maletes de mussols, les Vespes, Litlle and Big, Animals Line... i com a novetats podreu escollir entre les estrelles de la col·lecció Star, Family Dog's  o la sèrie de bosses inspirades en el trencadís de gaudí My Geometric's. Estampats que podeu trobar en la majoria dels seus articles.

Bosses pràctiques

  • Totes les bosses venen amb un petit necesser que podeu fer servir per guardar coses petites perquè no es barregin amb la resta de coses del interior.
  • A les bosses, grans, de cap de setmana els hi han afegit una bossa multiusos per poder guardar les sabates o la roba bruta. També inclouen el petit necessers.
  • Trobareu bosses per cap de setmana, bosses tipus canastreta, per l'esmorzar o berenar de l'escola, bosses pel cotxet...

Sacs de cuco, Tipus 0

Sacs polars per a nadons confeccionats amb teixits tècnic “micro-peach” molt suau i confortable. Tenen un disseny universal que s'adapta als cabassos per als nadons i a la majoria de maxi-cosi. Els trobareu amb diferents estampats per coordinar-los amb les bosses i maletes.

Altres articles

Fundes per a mòbils, nanses dels cotxets, motxilles per l'escola, portadocuments, canviadors, muselines, gasses microfibra...

*Podeu comprar els seus articles a la botiga online de la web. A la seva pàgina teniu la relació de botigues físiques on trobareu les seves bosses.

totnens-marca-my-bags0

 

 

categories:   

Leave a comment