My bookmarks Print listing Add Bookmark

Museu de Ciències Naturals de Granollers

    Museu de Ciències Naturals de Granollers
adreça:
Carrer de Palaudàries, 102, Granollers, Espanya Vallès Oriental (el)
telèfon: 93 870 96 51

El museu es troba a l'edifici anomenat la Tela, una torre construïda l'any 1912 i que fou rehabilitada l'any 1986. El jardí que l'envolta acull una mostra de la botànica i la geologia de la comarca del Vallès Oriental. L'home i el medi natural, és el títol de l'exposició permanent del museu.

Activitats en família al museu. Talleres familiars.

El Museu de Ciències Naturals de Granollers us proposa fer activitats familiars on pares i fills poden gaudir de la ciència d'una manera participativa i lúdica, observant i manipulant. Un equip d’educadors guiarà els vostres descobriments. Les activitats estan pensades per a nens a partir de 6 anys. Cal fer reserva. Places limitades. Els nens sempre han d'anar acompanyats d'un adult.

  • Horari: diumenges a les 11 h
  • Durada: 2 h

Consulteu el calendari de sortides matinals.

 

Planetari

En el planetari es fan sessions escolars i públiques de coneixement del cel nocturn, podreu veure com era el cel d'èpoques passades o futures gràcies a l'acurada representació dels moviments celestes i dels astres (estrelles, planetes, satèl·lits, el Sol... i també contemplareu el cel des de diferents llocs de la superfície terrestre, o des d'altres objectes del Sistema Solar.

Exposicions

Consulteu a la web les diferents exposicions itinerants o fixes del museu.

Ara podreu gaudir de Escarabats (fins març 2016) , Descobreix els ratpenats (fins desembre 2017)

El jardí

El jardí de la Tela és un espai obert on, a més de passejar i gaudir de les plantes i dels animals, podreu aprendre coses de la comarca, el Vallès Oriental. Hi trobareu diferents especies vegetals de la comarca com també alguns animals o algunes de les roques més representatives.

Què és el Banc de llavors del Vallès Oriental?

És un espai físic ubicat al Museu de Ciències Naturals de Granollers que servirà per conservar llavors a curt, mig i llarg termini i ha de permetre actuar com a còpia de seguretat de totes aquelles llavors que s’estan cultivant a la comarca i que per qualsevol problema o descuit podrien desaparèixer.

totnens-museu-ciencia-natural-granollers0

Save

Save

categories:      

Leave a comment