My bookmarks Print listing Add Bookmark

Muebles JJP

    Muebles JJP
adreça: Ulldecona - El Montsià
Muebles JJP és una marca de mobles modular i de qualitat. Mobles juvenils dinàmics i molt actuals que creixen segons les necessitats evolutives i funcionals de cada nen. Mobles innovadors que es poden personalitzar amb els colors, es poden ampliar quan us convingui i s'adapten als gustos i als espais de les habitacions infantils i juvenils. Disposen una variada paleta de colors des dels més clàssic en colors naturals al colors més vius i alegres.
  • Bressol convertible CUBO: bressols convertibles que evolucionen al temps que creixen les necessitats dels nens. Podeu trobar dos models Cubo amb 8 calaixos convertibles o el model Cubo amb 3 mòduls calaix i 3 mòduls contenidors. Les dues opcions us permeten convertir fàcilment el bressol en el mobiliari per a una habitació del nadó en una habitació infantil o juvenil. També hi ha la versió per a bessons.
  • Llits abatibles: llits abatibles verticals o horitzontas per quan hi ha problemes d'espai.
  • Llits CUBO, els llits Cubo s'adapten a les mides del¡espai per poder organitzar la zona d'estudi i la zona del llit. Podeu escollir entre una àmplia gamma de colors.
  • mobiliari: armaris, taules, estanteries, mòduls auxiliars...

*a la web podeu sol·licitar per correu l'adreça de les botigues de mobles on podeu trobar el seus articles.

totnens-marca-mueblesjjp00

 

 

 

Save

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment