My bookmarks Print listing Add Bookmark

MUÀGirona

    MUÀGirona
web:
telèfon: 652 51 05 49
correu electrònic: hola@muagirona.cat

El projecte MUÀ neix a Girona de la mà de l’Eva i la Clàudia per crear articles tèxtils de qualitat amb un disseny actual pels més petits. L’univers de MUÀgirona parteix de la gran afició pel handmade i l’art en qualsevol de les seves expressions. Muà, un nom molt familiar per expressar un sentiment molt tendre i personal, com ho són els seus articles, fets a mà de manera artesanal, cuidant tots els detalls.

Totes les creacions estan dissenyades i cosides a mà, amb aplicacions de teles de diferents textures i colors, assegurant-ne la qualitat d’un producte 100% gironí. Les col·leccions són limitades i es poden personalitzar.

Productes de MUÀ Girona

  • samarretes (de 3 a 18 mesos): samarretes de diferents mides 100% de cotó amb diferents estampats i colors. Per als més petits les samarretes tenen gafets a l’espatlla esquerra per facilitar-ne la seva col·locació.
  • samarretes (1-7 anys) samarretes de 100% cotó de màniga curta amb divertits dissenys. Tots els models incorporen diferents elements estètics, divertits i originals: uns bigotis per estirar, una butxaca pels tresors, unes betes de colors, una tela de tacte molt suau, una forma ergonòmica… cuidant cada detall per oferir un producte rodó que serveixi per potenciar la curiositat i afavoreixi el desenvolupament de la imaginació dels més petits.
  • ninots: fets a mà és amb colors alegres i estampats divertits. El cos és de tela de microfibra molt suau i agradable al tacte perquè es pugui acariciar i sigui suaus al tacte.
  • sonalls: sonalls en forma de peixet o gat fets a mà i pensat per ajudar al desenvolupament de les capacitats auditives i sensorials. Una bona combinació de teles molt vistoses amb betes de varies textures i colors perquè el nadó pugui palpar les diferents parts. La seva ergonomia fa que sigui fàcil d'agafar, el cap està pensat per alleugerir el dolor de genives quan li surten les dents. Inclou un picarol a l'interior que sona amb el sacseig.

Enviaments

  • Gratuït per comandes superiors a 45€
  • Es poden passar-la a recollir al taller de Girona ciutat en horari convingut. Taller al carrer Tomàs Mieres 5 - 5F de Girona
Personalització d'articlesEls articles es poden personalitzar o crear-ne de nou, sempre amb l'estil de MUÀgirona.  Contacta'ns!

totnens-botiga-online-mua-girona0

categories:      

Leave a comment