My bookmarks Print listing Add Bookmark

MITOI

    MITOI
web:
correu electrònic: info@mitoibcn.com

MITOI dissenya, produeix i comercialitza joguines exclusives, innovadores, simples, elegants, atrevides, vives, acolorides, respectuoses amb el medi, educatives, segures i honestes amb els materials per desenvolupar sentits i emocions amb l’objectiu de compartir moments i hores de lleure amb la família. Una joguina d'alta qualitat que es posa al servei del creixement i l’aprenentatge dels nens.

Les joguines de MITOI són molt creatives i estimulen la imaginació dels nens que poden inventar-se construccions, animals o objectes, muntant i desmuntant les atractives peces del joc.

Actualment disposen de tres línies de jocs:

  • Miclick: a partir d'una peça única peça plegable els nens obtenen infinites possibilitats de construcció. Les peces es poden ajuntar i plegar en qualsevol direcció. Castells, escuts, edificis, animals, vehicles... tot el que els nens imaginin pot aparèixer peça a peça. El joc inclou 48 peces en blau, rosa, verd i groc.
  • Miciti: és un joc de construcció fet amb fusta de faig, estimula la destresa i coordinació, la psicomotricitat, la lògica, relacions d'espai... Les peces recorden la silueta de certs edificis de la ciutat de Barcelona.
  • Miworld: és un joc de construcció fet amb fusta de faig, estimula la destresa i coordinació, la psicomotricitat, la lògica, relacions d'espai... inspirat en les siluetes d'alguns dels edificis més significatius del món.

totnens-marca-mitoi0

 

 

 

categories:   

Leave a comment