My bookmarks Print listing Add Bookmark

Marcaropa, etiquetes per no perdre res

  Marcaropa, etiquetes per no perdre res
web:
telèfon: 671 541 423
correu electrònic: contacto@marcaropa.com

Marcaropa, etiquetes per no perdre res

Marcaropa és una marca d'etiquetes i productes personalitzats líder en venda online del sector. La marca està avalada pels més de 20 anys d'experiència en la fabricació i venda d'etiquetes de roba i altres objectes. Els seus articles resulten ideals per marcar tot el que el nen ha de dur a l'escola o a la guarderia. Les seves etiquetes personalitzades són molt pràctiques, també, quan els nens marxen d'excursió o colònies. Podeu marcar les peces de roba o altres utensilis evitant així la seva pèrdua. Marcaropa, etiquetes per no perdre res. Disposen de diferents tipus d'etiquetes adhesives, etiquetes de tela, cintes personalitzades, vinils adhesius per etiquetar els pots de la cuina, polseres identificatives, lanyards ... Marcaropa, etiquetes per no perdre res que podeu comprar còmodament des de casa.

 

Marcaropa, etiquetes per no perdre res. Etiquetes per l'escola

Marcaropa, etiquetes per no perdre res

Marcaropa, etiquetes de tela

Les etiquetes per marcar la roba de Marcaropa són úniques etiquetes de tela del mercat del mercat. Són etiquetes 100% de cotó i polièster de gran qualitat. Al ser de tela resistent es poden posar a la rentadora i assecadora, es poden cosir i planxar (sempre que que es segueixin les instruccions del producte).  Els seus materials, hipoal·lèrgics i molts suau al tacte, resulten ideals per marcar la roba dels bebès.

Podreu etiquetar, de manera molt fàcil i còmoda, la roba que el nen duu a l'escola o guarderia: jerseis, samarretes, bates, els xandalls... Al ser de roba també es poden fer servir per penjar als penjadors.

Marcaropa, etiquetes adhesives

Les etiquetes adhesives de Marcaropa es poden fer servir per etiquetar i personalitzar diferents objectes de casa o de l'escola. Disposen de diferents mides, cosa que les fa molt pràctiques per enganxar a llibres, sabates, bolígrafs, estotjos o altres objectes que els nens porten a l'escola. Per anar a la guarderia també podeu fer servir etiquetes adhesives per marcar biberons, xumets, gots... Aquest tipus d'etiquetes adhesives són molt resistents i les podeu posar al rentaplats i microones (sempre que que es segueixin les instruccions del producte).

 

Altres productes Marcaropa per no perdre res

Marcaropa, etiquetes per no perdre res

Aquest són altres productes personalitzats de Marcaropa

articles per als nens

 • Pitets i bosses per als berenar brodats amb el nom del nens
 • etiquetes per emparellar mitjons
 • polseres identificatives (molt útils quan es surt a llocs amb aglomeracions o molta gent)
 • polseres d'un sol ús, polseres de ras
 • cintes per penjar el xumets
 • lanyards personalitzables
 • clauers de ras identificatius...

 

articles de decoració

 • Vinils de pissarra per enganxar a la paret. Els trobareu en diferents dissenys.
 • Lots amb 24 vinils de dissenys i mides diferents per identificar articles de la llar. Etiquetar els pots de la cuina, una porta, les joguines, posar als calaixos de l'habitació dels nens... Aquest vinils utilitzen retoladors de tinta líquida que no taca (disponible a la web)
 • mesuradors de vinil per la paret de l'habitació infantil...

 

Si necessiteu un producte especial podeu fer una consulta a través del correu contacto@marcaropa.com.

 

Podreu obtenir un 10% de descompte si feu les compres a través de l'enllaç Marcaropa-totnens amb el codi de compra TOTNENS16.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment