Llibreria el Genet Blau

adreça: Blondel, 62
adreça:
Avinguda de Blondel, 62, Lleida, Segrià (el)
horari: Dilluns: de 17h a 20h de dimarts a dissabte: de 10h a 13,30h i de 17h a 20h
telèfon: 973 27 52 07
correu electrònic: elgenetblau@elgenetblau.com

 

 

 

La Llibreria el Genet Blau de Lleida va començar el seu camí a l’any 2000, especialitzada en llibre antic. El desembre de l’any 2013 es va decidir diversificar el negoci, apostant fort pel món infantil. I, és per aquest motiu que el fons antic no s’ha anat renovant. Tot i així, encara disposen d’uns 6.000 títols que es venen a la llibreria o bé a portals especialitzats com Iberlibro o Uniliber. Pel que fa a la secció de llibre nou trobareu una amplia selecció de literatura infantil. Llibres per als més petits, primers lectors i joves lectors fins a 14 anys, a més a més d’una gran varietat d’àlbums il·lustrats.

 

Llibreria el Genet Blau de Lleida

llibreria el genet blau

Mosaics llibres és l'editorial que hi ha darrera de la llibreria

Des de la llibreria El Genet Blau

  • Creuen que el futur del llibre depèn de la nostra capacitat (de llibreters, mestres, pares,...) d’inculcar als nens el plaer de la lectura.
  • Com a complement als llibres també disposen d'una acurada selecció de joguina educativa. Joguines com eines lúdiques per al desenvolupament.
  • També hi trobareu oferim objectes de regals i complements de paper. Material escollit afins al caràcter del negoci: capses de música, reproduccions de joguines antigues, punts de llibre... Coses d’ahir per a la il·lusió d’avui.

 

Mosaics Llibres és una editorial independent nascuda l’any 2014. Va ser fundada per Mertxe París que, després de treballar en llibreries, en altres editorials i fer una estada professional a Barefoot Books (Oxford), a través del programa d’emprenedoria Erasmus for Young Entrepreneurs, torna amb la decisió de crear el seu propi segell editorial.

 

 

 

 

 

Leave a comment