Llibreria El gat pelut

adreça: Caballero, 58
adreça:
Carrer de Caballero, 58, Barcelona, Barcelonès (el)
obert: 10:00 - 13:30, 17:00 - 20:00
telèfon: 34 52 98 66
correu electrònic: info@elgatpelut.cat

El gat pelut

 

 

 

El gat pelut és una llibreria de proximitat situada al barri de les Corts de Barcelona. Llibres per a lectors de totes les edats, especialitzada en literatura infantil i juvenil. A la llibreria us podreu relaxar fent un cafè mentre trieu els llibres i fullegeu les pàgines de la pròxima lectura. Sense presses! S'organitzen activitats i tallers per promocionar la literatura, el desenvolupament de la creativitat i l'interès per una societat més conscient, més ètica i amb millors valors.

 

El gat pelut de Barcelona.

A la llibreria us ajudaran en la tria dels millor llibres, assessoren a famílies, escoles i biblioteques en la tria de les lectures per als més menuts. La llibreria és un nou espai de trobada al barri entre lectors, il·lustradors, escriptors i editors per compartir una passió que ens uneix, els LLIBRES.

Hi trobareu un munt de llibres triats amb cura, un catàleg de títols amb gèneres de tota mena, per a tota la família i tots els gustos. Us ajuden a trobar aquell llibre que vols llegir, el que encara no saps que vols llegir i el que et demana el cos… El que et farà dir que

El gat pelut

 #AquestLlibreÉsMèu

I si no el tenen, no et preocupis, demane'l que te l'aconseguiran!

 

 

 

 

Leave a comment