My bookmarks Print listing Add Bookmark

L’Erol de la Franquesa

  L’Erol de la Franquesa
adreça:
Mas La Franquesa, C-59 km 36,5, 08180 Moianès (el)
telèfon: 938 208 188 / 686 823 543
correu electrònic: leroldelafranquesa@gmail.com

L'Erol de la Franquesa és un espai que fomenta la creativitat i propicia les vivències positives amb contacte amb la natura. Hi trobareu una casa de pagès que funciona amb criteris del tot sostenibles i amb respecte pel medi ambient. Estan situats enmig del bosc en una zona inclosa en el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN), i per tant amb una protecció bàsica segons la Llei d’Espais Naturals. Un lloc tranquil on poder passar un dia diferent amb els nens participant amb els tallers i activitat. Per poder fer qualsevol de les activitats cal que hi hagi un mínim de 6 participants.

Activitats i tallers:

La majoria d'activitats tenen una durada de 3 h i es fan al matí.

 • un dia a pagès, gaudir i aprendre com es fan les feines a pagès: cuidar i alimentar els animals; sembrar, plantar i mantenir l'hort; conèixer i collir plantes aromàtiques,.... Activitat per a tots els públics. Es pot fer l'activitat en anglès.
 • a l'hort amb tracció animal, us mostraran totes les feines que es fan a l'hort amb l'ajut de la Nala, l'euga.
 • taller de costura cretiva, reciclatge de roba, us ensenyaran a fer dissenys nous, ninos de llana... Activitat per a tots els públics.
 • taller de cremes i ungüents per a la nostra pell, Us ensenyaran a preparar les vostres pròpies cremes per a la pell de manera natural.
 • donem la llauna, construcció d'instruments de percussió amb material reciclat i un ensenyaran a tocar en grup. Activitat recomanada per a 8-12 anys.
 • el bosc,  podreu fer una passejada pel bosc per descobrir un munt de coses sobre la vegetació, la fauna...
 • activitats i música, tocar percussió en grup, construir instruments amb material reciclat, enregistrar unes cançons o gaudir d'un bon concert.

 

Les plantes aromàtiques i remeieres

Han arranjat diferents racons al voltant de la casa i de l’hort per plantar espècies que poden viure en aquestes condicions climàtiques.  Hi trobareu plantes aromàtiques i medicinals que corresponen a la zona: farigola, sajolida, romaní,...

Serveis

 • Accepten moneda social i intercanvis.
 • Hi ha zona de pícnic per poder-vos quedar a dinar.

totnens-mapa-erol-de-la-franquesa0

Save

etiquetes:      

Leave a comment