My bookmarks Print listing Add Bookmark

Laberint de blat de moro

    Laberint de blat de moro
adreça:
Castellserà, Urgell (l')
telèfon: 973 402 045 - 973 400 265 - 639320117
correu electrònic: info@castellsdelleida.com

Anar al El laberint de blat de moro és fer una sortida divertida i diferent en família. Entrar en un laberint ja és una activitat especial, és aventura i un risc controlat de saber comprovar el nostre sentit d'orientació. La singularitat d'aquest laberint de blat de moro rau en la singularitat del seu espai, un camp de blat de moro que només esdevindrà laberint quan les panotxes tinguin l'alçada suficient per impedir-nos veure a simple vista el seu recorregut.

Es tracte d'un laberint amb data de caducitat ja que es mantindrà obert des que el blat de moro és alt fins l'època en que cal collir-lo que depèn de del temps que faci es pot allargar fins a finals de setembre o principis d'octubre.

L’activitat que no resulta recomanable a persones que pateixen claustrofòbia, o a persones que tenen molta por o es puguin sentir fàcilment angoixats, especialment la visita nocturna. Es recomana portar mòbil durant el recorregut nocturn per poder facilitar-vos la sortida en cas de necessitat.

Es tracte d'una sensació única, us podreu endinsar dins el laberint on hi trobareu camins amb sortida, camins tancats on us caldrà anar enredera amb l'al·licient i el punt d'aventura que això comporta.

Aquest és el primer laberint de les comarques de Lleida.

Què necessiteu?

  • Per poder fer el recorregut es aconsellable anar amb roba i calçat còmode
  • Si hi aneu de nit us caldrà una llanterna.

Què més podeu fer?

  • A la masia l'Esperança hi ha Cal Tonet que ofereix la possibilitat de fer-hi una estada. Té una capacitat de 4-7 places i disposa de piscina.
  • Hi ha la possibilitat d'incloure el paquet sopar a la fresca abans d'aventurar-vos al laberint.

Dates d'obertura.

  • Pot variar una mica però la temporada del laberint va de finals juny o principis de juliol fins a finals de setembre/principis d'octubre.
  • Cal fer reserva.

 

Altres llocs d'interès

Tossal Gros de Vallbona des del Santuari del Tallat

L'Urgell amb nens

Terres de Ponent amb nens

 

 

 

Leave a comment