My bookmarks Print listing Add Bookmark

La masia – caseta de cartró

    La masia – caseta de cartró
web:
adreça: C/ Arboç 13 - Pol. Ind. Polingesa - 17457 Riudellots de la Selva - La Selva
telèfon: 972 414 950
correu electrònic: hello@lamasia.eu

La Masia és una joguina didàctica, ecològica i respectuosa amb el medi ambient, està fabricada amb cartró reciclat i resistent, feta d'una sola peça que es munta i desmunta molt fàcilment. Està pensada per a nens de 3 a 7 anys. La masia ve decorada amb dibuixos d'elements que podeu trobar en una masia, plantes, flors, animals, estenedor per la roba, un gos, la campaneta de l'entrada, abelles, finestres... fins i to hi ha un sol radiant. Té dues portes, la d'entrada a la caseta i una mini porta pels animals, també té finestres que es poden obrir i tancar.

La Masia és un joc simbòlic que permet als nens fer volar la imaginació, treballar la motricitat, els conceptes de gran i petit, entrar i sortir i ampliar el seu vocabulari gràcies als detalls de les seves il·lustracions. Els nens, també poden ampliar la decoració d ela façana o l'interior i pintar-la com més els hi agradi.

La casta de la masia ve amb una bossa blanca reutilitzable per què la pugueu guardar quan no es fa servir.

A la web també trobareu diferents lots de colors i pintures per poder-la pintar. (només es poden comprar si es compra, també la masia).

*les despeses dins la península són gratuïtes.

categories:   

Leave a comment