My bookmarks Print listing Add Bookmark

La Llar del Nadó

    La Llar del Nadó
adreça:
Carrer Nou, 5, Figueres, C. Caamaño, 4, 17600 Alt Empordà (l')
telèfon: 972 505 243
correu electrònic: info@llardelnado.com

La Llar del Nadó és una botiga amb més de 50 anys d'història, durant els quals ha estat dirigida per 4 generacions familiars diferents. Des dels seus inicis, s'ha especialitzat en llistes de naixement, articles de puericultura (cotxets, mobiliari infantil, trones, cadires de cotxe...) i tot allò necessari per al nounat. A més, també s'han especialitzat en cerimònia, comunions i canastreta.

Llistes de naixement

Podreu fer la vostra llista de naixement gràcies a unes pantalles situades en un mostrador de l'entrada, on podreu seure i consultar amb tranquil·litat les llistes del naixement, les fotografies dels articles i el catàleg de productes de la botiga. Qui vulgui obsequiar-vos amb els productes escollits disposaran d'un compte personal amb una clau d'accés a través del qual podrà consultar l'estat de la llista i veure les fotografies dels productes de forma online.

Planta baixa

A la planta baixa de la botiga, hi trobareu una àmplia exposició de mobiliari infantil i decoració, amb les millors marques del mercat infantil.

Les marques

Treballen amb les millors marques del sector tant en roba per a nadons, articles de puericultura, cadiretes de passeig, mobiliari per l'habitació del nado i tot un seguit de accessoris i complements. Petit Koala, Sassy, Micu Micu, Pasito a Pasito, Cambrass, Alondra, Baby Björn, Chico, Jané, Bugaboo...

Cerimonies

Hi trobareu tot el que necessiteu per a vestir els nens per a les cerimònies com comunions i batejos, des de dissenys més clàssics a els més moderns, tant per nen com per a nena. Així com els vestits més indicats quan els nens han d'acompanyar als nuvis.  Complements com a sabates, complements per al cabell, corbates, jaquetes, cinturons, roba interior...  i tot a joc amb els vestits.

totnens-botigues-llar-de-nado0

Save

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment