My bookmarks Print listing Add Bookmark

kiwisac

    kiwisac
web:
adreça:
Cami dels Frares, Lleida, Segrià (el)
adreça: Pol. Ind. Camí dels Frares C. I, Parcela 12 Nau 2 25190 Lleida - El Segrià
telèfon: 973 264 995 - 608 024 465
correu electrònic: kiwisac@kiwisac.com

Kiwisac és una empresa jove i dinàmica que dissenya i crea bosses de maternitat molt complertes i funcionals. Bosses molt grans i ben compartimentades perquè hi càpiga tot el que el nadó necessita quan surt de casa. Bosses plenes de butxaques, apartats tancant amb velcro o cremallera que podeu penjar còmodament a la cadireta de passeig. La seva àmplia capacitat els fa adequats per la sortida de la clínica o com a mini maleta per portar tot el que el nadó necessita.

Disposen d'una àmplia varietat de bosses maternals i de passeig en dissenys actuals i amb aires desenfadats per a mares modernes o dissenys més clàssics per a les mares que els hi agrada el tocs més elegants i sobris. Bosses de mà, bosses per la cadira, bosses multiusos, bosses tèrmiques, necessers, portadocuments que podeu combinar amb les diferents col·leccions: Active Life, Lisitapo Fantasy, Route, Bob & Lola, Pirates... Depenen dels model les bosses poden incloure complements com canviador, porta biberó, necesser per a la roba bruta... també podeu trobar els complements per separat.

Kiwisac disposa de diferents col·leccions de bosses i motxilles per als més petits, per anar al cole, d'excursió o sortir en família i poder portar les seves coses. Dissenys sempre alegres i divertits, que a vegades coordinen amb les bosses maternals. Complements com sacs per als cotxets, matalassos, pitets plastificats o pitets per les babes, necessers, subjecta xumets o les suaus muselines de dissenys divertits per equipar els petits alhora de sortir.

totnens-marca-kiwisac0

 

Save

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment