My bookmarks Print listing Add Bookmark

Julie and Jane

    Julie and Jane
telèfon: 606 536 992
correu electrònic: hola@julieandjane.es

Julie and Jane és una marca de productes infantils on la pissarra en forma d'un teixit innovador i original s'incorpora a samarretes, vestits o altres creacions com ara jocs o garlandes. Una manera original de personalitzar els diferents articles i fer-los dinàmics i singulars cada vegada que els nens hi escriuen o dibuixen en la zona de pissarra. Peces divertides on els petits artistes podran crear els dibuixos que els vingui de gust portar el dia que es posin les peces de roba. La seva producció és limitada.

Articles amb peces de pissarra

  • Vestits i samarretes, són 100% de cotó els vestits amb tirant per l'estiu o de màniga llarga per l'hivern, les samarretes les trobareu amb màniga curta o llarga. Incorporen un teixit de pissarra en diferents formes: cavallet de mar, dinosaure, núvol, elefant, ovni... on poden dibuixar. Mireu les samarretes especials aniversari.
  • Piz'n'roll, és la pissarra portàtil de tela feta a mà. Una cara porta el teixit de pissarra i en l'altre bonics estampats de tela. Incorpora una butxaca interior per poder guardar els guixos o els retoladors. Ve amb 4 guixos de colors i un retolador de guix líquid blanc.
  • Garlandes decoratives, estan fets a mà. Una part són de teixit de pissarra i de l'altra tenen estampats infantils. La garlanda té 7 banderes triangulars d'uns 15 cm i en total fa uns 2,5 metres.
  • Memorietas, per poder personalitzar el popular joc de memòria i dibuixar el que més us agradi. 12 peces de 5 x 5 cm.
  • Bosses multiusos, de diferents colors i dissenys

*Tots els articles inclouen un retolador de guix líquid blanc.

*Disposen d'una guia de talles per les samarretes i vestits

Consells sobre com rentar els seus productes

  • rentadora a 30º (excepte el joc de memòria)
  • no posar a la assecadora
  • No es pot planxar directament sobre la zona de pissarra

totnens-marca-julie-and-jane0

categories:      

Leave a comment