Juguear, joguines educatives de fusta

web:
telèfon: 605 339 731
correu electrònic: hola@juguear.com
botiga online:

Juguear

 

 

 

Juguear és una botiga online on trobareu les millor joguines educatives de fusta. Al seu aparador hi ha una bona selecció de joguines dels millors marques, tant nacionals com internacionals. A través del joc, els nens comencen a descobrir el seu cos i a desenvolupar les habilitats motores i cognitives. Expressen les seves emocions, comencen a comunicar-se i gaudeixen del joc. Des de ben petits, tant el bebès fins al més grans, necessiten jugar, aprendre i passar-s'ho bé. Busqueu per edats, tipus de joc o marques.

 

Juguear, joguines educatives de fusta de qualitat

Juguear, joguines educatives de fusta

La web és força intuïtiva i us serà fàcil buscar el tipus de joguina que busqueu o necessiteu. I si no sabeu què buscar, passegeu-vos pel seu aparador. Podreu fer una selecció segons edat (de 0 fins a +8anys), tipus de joc, marca o mirar les ofertes que tenen destacades.

Juguear, joguines educatives de fusta

Si heu de fer un regal i no sabeu quina joguina triar sempre podeu optar per un xec regal.

Quin tipus de joguines hi trobareu?

  • per a bebès. Joguines fetes amb materials naturals que s'adaptin perfectament a les mans petites i als seus primers moviments.s
  • joc lliure. Hi trobareu diferents materials de joc lliure perquè els nens creïn i manipulin les peces lliurament. Adequats per a nens a partir de 3 anys , etapa preescolar.
  • jocs simbòlics. els ajuda a comprendre el món que els envolta. Imitant oficis, personatges...
  • jocs educatius per a diferents edats. Basats en valors com la cooperació, la socialització, la memòria, les habilitats manuals...
  • jocs de taula. Per a nens a partir de 6-7 anys. Jocs d'interior i exterior per jugar amb els amics, jocs familiars...
  • jocs per als més grans. A partir de 8 anys podreu trobar jocs de robòtica, hort urbà, experiments científic

 

 

+ juguear

 

Leave a comment