JugarXJugar

adreça: Avinguda Gaudí, 39
adreça:
Barcelonès (el)
obert: de dilluns a dissabte Matins: 10.30 a 13.30h Tarde:s 16.30 a 20.30 h
telèfon: +34 93 436 64 47
correu electrònic: info@jugarxjugar.com
botiga online: sí (i física)

jugarxjugar

 

 

 

JugarXJugar és l’aventura de dos amics apassionats dels jocs de taula. D’aquest desig sorgeix JugarXJugar, una botiga per submergir-se en un món de somni. Hi podeu trobar tota mena de jocs de taula: jocs estratègia, jocs d’habilitat, jocs per fer riure... o jocs de gran complexitat. Disposen de jocs i joguines per a totes les edats, des de jocs pensats per a nens a jocs per a adults, tant per jugar amb amics, en família o sols. Us poden aconsellara l'hora d'escollir els jocs més adequats, segons les edats, justos o nombres de jugadors.

 

JugarXJugar, la cultura del joc

jugarxjugar

A JugarXJugar trobareu jocs per a totes les edats, tant a la botiga física com a la botiga online. Però a part de comprar i jugar casa amb la família o els amics teniu la possibilitat de provar jocs nous a la botiga. Disposen d'un bon grapat de jocs oberts esperant a que els proveu. Concerteu i reserveu dia i hora, segon l'edat, i trieu el joc o deixeu-vos sorprendre amb el que us recomanin.

jugarxjugar

Activitats a JugarXJugar

  • Tallers lúdics per a nens de 6 a 9 anys: Han d'anar acompanyats d'un adult. Podeu descobrir divertits i engrescadors familiars. Podeu escollir entre els jocs que tenen oberts o deixar-vos assessorar. En triaran un depenent de l'edat i el nombre de participants del grup.
  • Thursday Night Fever: sessions de joc els dijous a la nit de a 20h30 fins les 24h.
  • Friday in the trenches: sessions de joc els dijous a la nit de a 20h30 fins les 24h o fins quan s'allarguin les partides.

Serveis a JugarXJugar

Servei especial d'assessorament per a Ludoteques. També us poden ajudar a organitzar jornades de jocs a les escoles.

 

 

JugarXJugar a Girona

veure JugarXJugar Girona
Carrer Salvador Espriu, 1 - telèfon 972 01 31 79

JugarXJugar a Horta (Barcelona)

Carrer de Dante Alighieri, 44  - telèfon 93 683 70 36

 

 

 

 

 

Leave a comment