My bookmarks Print listing Add Bookmark

Hory

    Hory
web:
adreça: c/ Riera Alta, 38 1r pis 17300 Blanes - La Selva
telèfon: 972 333 802 - 659 00 17 06
correu electrònic: hory@hory.cat

Hory és una empresa de disseny de joguines ecològiques dels joves blanencs Ovidi Alum i Cristina Valls. L'empresa va ser finalista i va guanyar el premi del públic en la categoria de joguina ecològica en els premis Ibertoy amb la joguina Sura. Joguines d'aparença senzilla i de tacte agradable que tenen la capacitat de donar molt de joc i creativitat alhora de jugar.

Totes les joguines  són 100% sostenible i  estan feta amb suro natural aglomerat procedent de la reutilització dels sub-productes derivats de la indústria del tap de suro.

Està 100% dissenyada i manufacturada a Catalunya i en el seu procés de fabricació hi col·labora el Centre Especial de Treball El Vilar de Blanes.

  • La barca SURA La barca està feta amb suro natural, un material 100% ecològic. La caixa de la barca inclou els estris perquè els nens juguin a pescar, d'aquesta manera la joguina es converteix en un joc d’habilitat enfilar els peixos a la boia és tot un repte. És un joc participatiu, on fins a 3 nens poden jugar en equip gràcies a la barca i a cadascuna de les dues boies del joc. És un joc educatiu, on aprendre les arts de pesca i els peixos del Mediterrani. El joc incorpora una plantilla perquè a casa els nens puguin crear més peixos reciclant els envasos de plàstic que s'utilitzen a casa com ara gels i xampús de bany.
  • La joguina BLOC La caixa inclou blocs de suro natural aglomerat de forma rectangular que serveixen perquè els nens puguin fer les seves construccions; cases, castells, ponts, torres... però també taules, cadires, animals, objectes o el què la imaginació i la creativitat els inspiri. Els blocs tenen una consistència lleugera, són suaus i silenciosos i transmeten a través del tacte, la vista i l’olor  l’experiència inimitable dels materials de la natura.
  • AVET és un arbre de Nadal de suro per a enganxar-hi les teves fotos i els teus pos-its. Podeu decorar-lo i personalitzar-lo com més us agradi.

La joguina SURA ha estat premiada Finalista i Premi del Públic dins la categoria “joguina ecològica” en la 2a edició dels Premis IBERTOY. La joguina BLOC també va ser seleccionada com a candidata al premi dins la categoria Construccions, Manualitats i Científic.

Hory - How Old Are You?

totnens-marca-hory0

 

 

categories:      

Leave a comment