My bookmarks Print listing Add Bookmark

Grup Ros – Mobles Ros

    Grup Ros – Mobles Ros
adreça: Ctra. Lleida-Puigcerdà, Km. 47 25730 Artesa de Segre - La Noguera
telèfon: 902 023 026

El Grup Ros neix el 1933 com a fusteria i ebenisteria, actualment, l'activitat del grup se centra en el disseny i la fabricació de mobiliari infantil i juvenil, complements i tèxtils, aquests últims, dins del món de la puericultura. Una línia de mobiliari de gran disseny que pretén oferir solucions per als diversos espais de l'habitació dels nens. Els seus mobles es venen a tota la península i a l'estranger.

Mobles construïts amb l'ús de tecnologia punta en la concepció, creació i fabricació creant productes ergonòmics al servei de l'usuari, funcionals i únics que s'adapten a les exigències més variades. Les seves dues línies, infantil i juvenil, es complementen i s'adapten en disseny i prestacions, d'aquesta manera ampliar i complementar l'habitació dels nens resulta molt més fàcil.

Per als bebès: bressols, bressols convertibles, canviadors, complements... Per als nens i joves llits individuals, abatibles, lliteres, llits compactes, còmodes, armaris, escriptoris, cadires giratòries... i una línia tèxtil per vestir tots els models de llits i bressols.

Empreses del grup:

  • ROS 1, S.A. dedicada al disseny i fabricació del mobiliari
  • Arcom, S.A. garanteix el servei de productes d'alta decoració, el treball manual més laboriós
  • ROS Tèxtil amb el seu disseny original i la seva variada oferta, totes les necessitats de tèxtil a la nostra gamma de mobles de puericultura;
  • Muntatge ROS garanteix acabats professionals i muntats totalment adaptats a les demandes del client
  • Ros Contract treballa dins de projectes col.lectius per terceres empreses.

Productes Eco

Disposen del Ecodisseny i ecoproductes i del distintiu d'Etiqueta verd. Un altre exemple és l'ús de pintura a l'aigua amb distintiu "life", única a Europa, que és biodegradable en contraposició a sintètics o dissolvents que perjudiquen l'entorn. També iniciem l'optimització de l'aspiració i extracció de pols, a través de filtres ecològics que no deixen residus en la natura.

 

 

categories:   

Leave a comment