My bookmarks Print listing Add Bookmark

Fun*das bcn

    Fun*das bcn
telèfon: 93 101 05 83
correu electrònic: support@fundasbcn.freshdesk.com

Fun*das bcn és una reconeguda marca de disseny de complements per a nens i nadons que va començar amb les seves originals i atractives fundes per a cadiretes de cotxe, maxi cosi i cadires de passeig. Els seus dissenys són moderns i actuals d'estampats intemporals com les ratlles, els cercles o les estrelles però que incorpora en les seves col·leccions més fresques i divertides peixos, calaveres... o l'original grafit urb. Els colors de la majoria de les seves fundes i articles són sobris i elegants, negres, gris o vermells però també podeu trobar col·leccions estiuenques en turquesa o taronja. un estil propi per articles que no passen de moda.

L'empresa es coneguda perquè les seves fundes, sacs i capotes s'adapten a la majoria de cotxets, cadiretes i trones de les millors marques del mercat. MaxiCosi, Cybex, MacLaren, Bugaboo, Babybojön, Stokke, bebé Confort, Luma... o les versions Universals. A la web trobareu totes les marques amb la relació de les col·leccions.

Els teixits de Fun*das bcn

La majoria dels seus teixits són de cotó amb elastà on el confort, l'adaptabilitat i la qualitat són les normes de la marca. Uns teixits molt agradables al tacte i on els nadons i els nens s'hi trobaran sempre a gust.

Edicions limitades

La marca col·labora amb diferents artistes i dissenyadors per crear edicions limitades dels seus estampats. Un fet que li dóna el toc d'exclusivitat i un valor afegit.

Les seccions

  • Fun*walk, per al passeig fundes per les cadiretes, sacs dels cotxets, capazos...
  • Fun*car, fundes i capotes per els diferents models i mides de cadiretes pel cotxe
  • Fun*home, sacs de dormir, complements pel bressol, Moisés, roba de bany, pitets...
  • Fun*wear, roba per a bebès, roba per a nens de 0 a 6 anys, roba premammà
  • Fun*gift, per a regalar
  • Fun*lastminut, els articles en oferta.

 

totnens-botiga-online-fundas-bcn0

categories:      
etiquetes:   

Leave a comment