My bookmarks Print listing Add Bookmark

Excursions en família: Gorgues de Canet d’Adri

    Excursions en família: Gorgues de Canet d’Adri
adreça:
Canet d'Adri, Gironès (el)

El punt d'interès que us volem mostrar en la fitxa són les Gorgues de Canet d'Adri, un indret curiós i molt agradable d'origen volcànic que us permetrà fer una bona remullada si hi aneu a l'estiu. Les gorgues estan ubicades a la petita població de Canet d'Adri, un municipi de la comarca del Gironès que es troba a 15 Km de Girona en direcció a la població de Les Planes d'Hostoles i un cop passat el poble de Sant Gregori.

El seu origen volcànic dóna singularitat a l'indret, la lava solidificada i erosionada per l'aigua ha confeccionat un atractiu paratge ple de petits estanys i gorgues on us podreu donar un bany. Cal anar amb calçat còmode i apte per fer excursions, corriols, ponts i camins humits en una ruta fàcils i molt atractiva per fer amb nens. De camí a les gorgues hi trobareu un antic molí d'aigua, haureu de passar per ponts de pedra i passeres de fusta on l'exuberant vegetació li dóna un encant especialment màgic i quasi salvatge. Seguiu les informacions dels panells informatius de color verd.

Excursions en família: Gorgues de Canet d'Adri. Itinerari

  • L'excursió comença a l'església de Sant Vicenç de Canet d'Adri, situada a la sortida nucli de la població
  • cal anar en direcció a Adri a toca del restaurant La Sala.
  • Travessar la carretera i girar a la dreta, seguint les indicacions del camí de la Font de la Torre (uns 10 minuts caminant)
  • S'arriba a les restes de l'antic Molí de la Torre, on podreu veure l'antiga sínia d'aigua, la resclosa i dos antics ponts de pedra. Resseguir l'itinerari, passant pels ponts i passeres de fusta
  • hi trobareu els refrescants i atractius gorgs d'aigua.
  • podeu seguir i fer la volta al parc *

*Nota des de Petites rutes: Hem intentar fer una ruta recomanada, circular de 6 kms, que travessa un turó origen volcànic. Tot i que semblava una excursió senzilla no la recomano, en primer lloc perquè no està gens ben indicat i en segon perquè no hi ha cap ombra si fa molta calor.

 

Sortida proposada per Petites rutes

totnens-petites-rutes-logo

Save

Save

Leave a comment