My bookmarks Print listing Add Bookmark

Excursions en família: El Pantà d’Oliana des de Coll de Nargó

    Excursions en família: El Pantà d’Oliana des de Coll de Nargó
adreça:
Coll de Nargó, Alt Urgell (l')

L'excursió fins el Pantà d'Oliana des de la població de Coll de Nargó és un camí perimetral i ben condicionat, sense pràcticament desnivell, que transcorre pel marge dret de l'embassament i que  permet fer una bonica passejada per contemplar l'entorn i gaudir de la fauna i flora dels voltants. El camí, conegut amb el nom del Camí dels Arenys, no està asfaltar però és transitable tant a peu com en bicicleta i apte per fer-lo en cotxet.

 

Excursions en família: El Pantà d’Oliana des de Coll de Nargó. Fitxa

  • Distància:  uns 4 Km aproximadament
  • Temps: 1,30 h
  • Inici: Fonda El Llac
  • Itinerari: ruta circular

 

Ruta circular al Pantà d’Oliana des de Coll de Nargó. Itinerari

Encara que l'inici de l'itinerari comença a la Fonda el Llac, en aquest cas, s'ha deixar el cotxe al costat del Museu Dinosfera, i s'ha seguit a peu fins la Fonda el Llac, d'aquesta manera es pot contemplar i visitar (si està oberta) la bonica església romànica de Sant Climent (si voleu es poden demanar les claus a Dinosfera).

 

totnens-panta-oliana-coll-de-nargo8

A l'inici del recorregut us trobareu una explotació de vaques, us hi podeu acostar.

totnens-panta-oliana-coll-de-nargo6

El primer cartell que indica que es va pel bon camí tardareu una mica a trobar-lo. Seguiu direcció El camí dels Arenys i embarcador.

 

totnens-panta-oliana-coll-de-nargo7

El camí voreja el Pantà d'Oliana. Durant el trajecte podreu contemplar, si és l'època els bonics camps de blat de moro. En el recorregut s'hi han instal·lat diferents punts d'informació dels animals que podeu veure per la zona així com un plànol que informa del relleu i dels punts importants del voltant. Un cop arribats a l'embassament un punt de guaita de fusta permet fer una bona observació de les aus (recordeu portar binocles).

 

 

Sortida proposada per mama, què fem demà?

logo-mama-que-fem-dema

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a comment