My bookmarks Print listing Add Bookmark

Bosc encantat d’Orrius

    Bosc encantat d’Orrius
adreça:
La Roca del Vallès, Vallès Oriental (el)

 

 

 

El Bosc Encantat d'Orrius és un indret misteriós i enigmàtic. Una excursió que es converteix ena una aventura per fer-la amb nens. Cal buscar les enormes figures de pedra que hi ha dins els bosc. Trobareu el popular i espectacular elefant d'Orrius o l'indi o el maori? La recerca despertaran la seva curiositat i imaginació. El lloc no està senyalitzat, per tant, cal anar buscant les pedres entremig del bosc, això resultarà ser un al·licient afegir a l'itinerari. Encara que rep el nom de Bosc Encantat de d'Orrius el bosc pertany a la població de La Roca del Vallès.

 

totnens-bosc-encantat-orrius0

Bosc encantat d'Orrius. Com arribar-hi

Anar per la carretera C352 direcció a Orrius i seguir per la BV5106. A l'alçada de la masia de Ca l'Argent (a l'altra costat de la carretera) i en el punt quilomètric 2, surt un camí de terra, agafeu-lo. Aproximadament a uns 200m es pot deixar el cotxe en una esplanada. Anar direcció al bosc.
No hi ha indicador per tant, l'excursió es converteix en una "aventura" per descobrir el conjunt de pedres tallades. Les figures es troben a prop de la carretera, amagades entre la vegetació.
 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

etiquetes:   

Leave a comment