My bookmarks Print listing Add Bookmark

El racó de l’àvia

    El racó de l’àvia
adreça: Mas Can Riera, 17855 Montagut i Oix - La Garrotxa
telèfon: 620021850
correu electrònic: info@elracodelavia.com

El racó de l'àvia és una botiga online on podreu trobar articles artesanals i originals fets a Catalunya. Els seus impulsors han reunit més d'una trentena d'emprenedors que elaboren els seus productes a mà, dissenys originals, respectuosos amb el medi ambient que es caracteritzen per una elaboració acurada i, que moltes vegades us podeu personalitzar. Resulten molt atractius i ideals per a fer un regal original.

Podreu trobar tot tipus d'articles, des de cosmètica natural, articles infantils, bijuteria, complements per la llar, decoració, papereria, regals especials... fins i tots dolços de pastisseria creativa.

Entre els articles infantils hi trobareu coixins, un ventall de davantals de dissenys divertits per als nens, làmines decoratives per l'habitació, pitets, roba de llit, sacs per als nadons, nines, ninots, una gran secció en joguines -de fusta, drap, encaixos, casetes de cartró...- tot d'empreses que ja són tot un referent per els seus articles de disseny i de qualitat. Empreses handmade amb segell propi.

 totnens-botiga-online-raco-de-lavia0

 

 

categories:            

Leave a comment