My bookmarks Print listing Add Bookmark

El gat Corneli – Cardedeu

    El gat Corneli – Cardedeu
adreça:
Carrer de Baix, Cardedeu, Vallès Oriental (el)
telèfon: 93 846 01 22

El gat Corneli és una botiga de joc i joguines amb un gran valor educatiu. Hi trobareu joguines boniques per veure i tocar, divertides per jugar, de colors macos i relaxants, i que ajudin els nens a relacionar-se entre ells i també amb els adults. Una selecció de joguines que capten de seguida l'atenció del nens i que els estimulen el seu aprenentatge i imaginació.

Qui es pot resistir a trobar-se amb una taula de cistells plens de bales de totes les mides i colors; tot tipus de colors i mides i a preus que van des de 0.15 €  als 2€ de les més grans.  També hi trobareu un full on s’explica l’origen de les bales, la manera de tirar-les i més de 20 jocs possibles. Per als qui els hi agradin les baldufes en trobareu de tots colors i mides amb fustes que funcionen com a pistes de joc.

Els titelles per a mans petites, per a mans grans, titelles de dit…són joguines perfectes per a escenificar i explicar contes, inventar històries fantasioses, divertides i plenes de màgia. Són una bona manera aprenen a escoltar i a expressar-se, i enriqueixen el llenguatge jugant.

Un joc per als pares que es converteix en la joguina del nadó Daddymade, és un lot per construir el primer sonall ve amb les explicacions necessàries i els pares, tant si són manetes com si no, hi posen tanta bona voluntat que el resultat sempre és excel·lent.

Hi trobareu ossets de ratlles musicals i els coneguts dudús fets a l’Índia farcits de llana que capten les olors familiars que tant agraden als bebès, Instruments musicals com tambors, ukeleles , xil·lòfons, maraques, harmòniques … panderetes de Nadal i moltes altres joguines per a fer xerinola i engrescar petits i grans. O un gran assortiment de caixes i capsetes de música.

Un dels proveïdors el la fàbrica de joguines JUKKA, joguines de fusta, funcionals que donen creativitat al joc i ajuden a els desenvolupar la creativitat, la psicomotricitat i la imaginació.

 totnens-botigues-el-gat-corneli0

Save

categories:   

Leave a comment