My bookmarks Print listing Add Bookmark

El cau d’en coco

    El cau d’en coco
telèfon: 657 229 713
correu electrònic: hola@elcaudencoco.com

El cau d'en coco és una botiga online de roba per a nadons i nens de 0 a 4 anys. Hi trobareu roba còmoda, intemporal i de qualitat de marques com Miski Wawa, mon Marcel, Muakmoi, Piu et Nau o Piñata Pum. Marques de proximitat que aposten per productes de línies senzilles, elegants i minimalistes, patronatges moderns, teixits confortables naturals i de qualitat, elaborats amb totes les garanties de sostenibilitat i comerç just.

A la web trobareu les mides en les que treballa cada marca perquè us sigui més senzill escollir la talla de la peça que voleu.

  • Miski Wawa, roba per a nens de qualitat, teixits amb cotó pima, babycrill i llana d'alpaca. Destinem 1% a projectes solidaris
  • mon Marcel, neix a Barcelona sota la influència del Mediterrani i de la Provença Francesa, roba per a nens de 0 fins a 4 anys. Roba mimada en tots els detalls. Mon Marcel treballa sota el segell de comerç just.
  • Muakmoi, roba per a nens amb un estil fresc i delicat molt còmodes de portar.
  • Piu et nau, moda confortable i creativa dels 0 als 9 anys, 100% cotó, 100% fet a Barcelona
  • Piñata Pum, roba per als petits desenfadada, original i plena de color.

 

Coco-cupons

Si no us decidiu què comprar o voleu les màximes garanties d'encert amb un regal sempre podu optar per l'opció de regalar els Coco-cupons (de 30, 50, 70 o 100€).

totnens-botiga-online-cau-den-coco0

categories:   
etiquetes:   

Leave a comment